Galaxy S10 nu este 100% fără margini, are o margine îngustă sus

1181

Galaxy S10 nu va avea un ecran de 100% fără margini, conform unei noi informații privind designul smartphone-ului. Marginea superioară a ecranului ar trebui să fie aproximativ pe jumătate față de Galaxy Note 9. O schimbare va fi în partea de sus a ecranului, care va continua să găzduiască diferiți senzori frontali.

Toată lumea aștepta un Galaxy S10 complet fără margini. Dar, conform unei știri de la AndroidHeadlines, următorul model din seria Galaxy S va oferi un raport ecran/corp mai bun decât predecesorii săi. Totuși nu va fi printre cele mai bune din acest domeniu. Va avea o „bărbie” subțire în partea de jos, aproape de două ori mai mică decât pe ​​Galaxy Note 9.

Fără breton dar cu margini tot mai înguste.

Samsung nu va merge pe modelul cu breton (notch) sau cameră foto retractabilă sau glisantă. Senzorii frontali ai modelului S10 vor fi așadar găzduiți, ca de obicei, într-o margine extrem de îngustă, care scade puțin din ecran. Deci, ar trebui să vedem un design asimetric al ecranului foarte îngust jos și o idee mai mare sus.

Aspectul frontal asimetric pe Galaxy S10 se spune că este rezultatul amplasării componentelor interne, deși în prezent nu este clar care vor fi acestea. Dar avem încredere în Samsung că va găsi o modalitate elegantă de a rezolva problema. Aspectul ecranului seriilor Galaxy S și Note este în mod clar unul dintre punctele forte ale acestora, Samsung reușind să-și păstreze originalitatea.

Galaxy S10 cu scaner de amprente în ecran.

Comparativ cu modelele Samsung din 2018, pe linia Galaxy S10 ar trebui să debuteze cititoarele de amprente pe ecran. Va dispune și de o configurare 3D a camerei foto, sensibilă la adâncime. Implementarea unui sistem de detectare a adâncimii în noile telefoane ar permite Samsung să obțină o recunoaștere facială mai rapidă și mai sigură. Această cameră va îmbunătăți și funcționalitatea AR Emoji în viitoarele produse high-end. Potrivit lui Ice Universe, citat de Phoneandroid, designul final al seriei S10 va fi aprobat în luna noiembrie 2018. Până atunci Samsung mai poate schimba unele din ideile sale actuale.

Tridimensional sau 3D, este o tehnică de redare a obiectelor reale cu 3 dimensiuni: înălțime, lățime și adâncime. Termenul se utilizează, pentru a delimita obiectele cu reprezentare spațială (3D), de obiectele bidimensionale (2D), în care elementele esențiale se află în același plan.

Samsung a creat o cameră 3D, în colaborare cu MantisVision, o companie israeliană unde Samsung a investit recent. Compania high-tech din Coreea de Sud este așteptată să anunțe linia Galaxy S10 aproape de sfârșitul primului trimestru al anului 2019, eventual la show-ul anual MWC care are loc în Barcelona, Spania.

Seria Galaxy S10 va fi compusă din trei modele, nu este încă clar dacă capabilitățile 5G fac parte din pachet. Familia Galaxy S10 ar trebui să debuteze ca primele telefoane Samsung cu procesoare de 7nm. Acestea oferă capabilități de procesare fără precedent și o foarte bună eficiență energetică.