Acasă Stiri Galaxy S10 va fi disponibil cu partea din spate din ceramică

Galaxy S10 va fi disponibil cu partea din spate din ceramică

Samsung lucrează la patru modele diferite ale telefonului Galaxy S10 – smartphone-ul său aniversar pentru seria Galaxy S. Samsung face tot posibilul ca Galaxy S10 să bată totul pe piața smartphone-urilor. O ultimă informație ne spune că Samsung poate abandona sticla în favoarea ceramicii, pe spatele lui Galaxy S10. Samsung Galaxy S10 cu spatele din ceramică va fi oferit în negru și alb.

Modelul SM-G970x va fi opțiunea entry-level cu un afișaj de 5,8 inch și o singură cameră la spate. Este posibil să nu aibă un senzor de amprentă în afișaj, zvonurile dau unul pe lateral. Recent am scris despre Galaxy S10 că va fi disponibil în Negru, Alb, Galben și Verde. SM-G973 și SM-G975 vor fi cele două opțiuni premium cu afișaje de 5,8 inch și camere duale și 6,44 inch, cu triple-camera. Acestea sunt cele care vor fi oferite în culori gradient.

Cea mai performantă variantă a modelului Galaxy S10, ar fi o fiară absolută. Acesta va dispune de un ecran de 6,7 inch, o cameră dublă față și suport pentru 5G. Potrivit SamMobile, acesta va fi cu siguranță un model cu 512 GB de stocare internă. Numărul de model SM-G975FC ce corespunde acestui super-telefon poate fi cel care are spatele de ceramică în alb/negru.

Ceramica este foarte dură, se plasează aproape de diamant și safir

Ceramica este un material rar folosit în lumea smartphone-urilor, în ciuda rezistenței sale aproape legendare și rezistenței la zgârieturi. Într-un fel, Samsung a găsit o modalitate de a produce în masă seria Galaxy S10 cu 5G cu spatele din ceramică, alb/negru, fără dificultăți majore și costuri ridicate.

Samsung a decis să adopte cam târziu ceramica pentru smartphone-urile sale. Xiaomi o folosește pe unele smartphone-uri. Essential Phone al lui Andy Rubin este un alt dispozitiv cu spate din ceramică în combinație cu un corp de titan. LG a lansat câteva bucăți din V30 în Coreea la sfârșitul anului trecut, cu spate din ceramică și zirconiu.

Mohs este o scală de duritate care permite evaluarea durității unor materiale, cu precădere a nemetalelor. Ea se bazează pe capacitatea unui material de a fi zgâriat sau de a zgâria alt material. A fost inventată în anul 1812 de către germanul Friedrich Mohs.

Ceramica oferă un aspect mai frumos dar și o duritate mai mare. Scara Mohs, recunoscută pe plan internațional pentru clasificarea durității mineralelor, plasează ceramica puțin în spatele diamantului și safirului. Acest lucru înseamnă că nici un mineral nu poate zgâria ceramica de pe spate, cu excepția diamantului și safirului. Materialul ceramic din microcristal de oxid de zirconiu se potrivește cu siguranță unui smartphone premium.

Samsung depune toate eforturile pentru a duce cele două familii ultra-high-end mult deasupra concurenței. Vorbim aici de Samsung Galaxy S10 și Galaxy X și, dacă Samsung și-a propus acest lucru, sigur va reuși.

Încă mai sunt destule zile până la prezentarea lui Galaxy S10 și se mai pot schimba multe înainte ca totul să fie finalizat. Galaxy S10 urmează să fie lansat în luna februarie a anului viitor. Modelul său de 5G nu va ajunge până în martie.

Stiri

Nintendo Switch – viitoarea consolă premium cu afișaj OLED Samsung

Compania Nintendo intenționează să dezvăluie anul acesta un model de consolă de jocuri Nintendo Switch echipată cu un ecran mai mare. Noul...

Wildlife Watch – un program Samsung pentru combaterea braconajului

Samsung a anunțat lansarea Wildlife Watch, un nou program pilot care folosește tehnologia pentru a ajuta la combaterea braconajul. Ținta este combaterea...

Samsung a stabilit un nou record de viteză de descărcare în 5G

Samsung Electronics Co. a declarat joi că a atins cea mai rapidă viteză de descărcare din industrie cu o tehnologie avansată de...

Samsung Galaxy A22 5G în lucru, mai multe detalii despre el

Era clar încă de la lansare că Samsung Galaxy A32 5G nu va rămâne cel mai ieftin telefon Samsung 5G mult timp....

Samsung va lansa trei noi procesoare Exynos în 2021

Samsung se numără printre acei producători de smartphone-uri, foarte rari, care își produc și propriile procesoare. Gigantul tech sud-coreean dezvoltă permanent noi...

Următorul Samsung Galaxy Watch ar putea rula Werar OS în loc de Tizen

Mai multe dovezi din ultimul timp indică faptul că Samsung dezvoltă un dispozitiv purtabil cu Wear OS numit în cod intern „Merlot”....

Samsung îmbrățișează noile standarde de eficiență energetică ale UE

În martie 2021 se vor introduce noile etichete energetice ale Uniunii Europene pentru aparatele de uz casnic. Acest lucru a fost stabilit...