Galaxy S10+ pentru SUA, performanțe foarte bune pe Geekbench

779

Smartphone-ul Samsung Galaxy S10+ cu 6 GB de RAM, destinat SUA, a fost testat pe site-ul etalon de referință Geekbench. Smartphone-ul a obținut rezultate foarte bune, performanțe solide în concordanță cu ceea ce se așteptă de la el.

Seria următoare, Galaxy S10 de la Samsung, a apărut în foarte multe informații și tot felul de zvonuri în ultimul timp. Chiar în unele fotografii, a apărut cu elementele de interfață UI estompate. Dar destul de ciudat, am văzut doar câteva teste de referință pentru familia Samsung Galaxy S10 până acum.

Cu toate acestea, datele nou descoperite pe Geekbench Browser sugerează că versiunea Galaxy S10+, destinată pieței din Statele Unite, este într-adevăr aproape pregătită pentru lansarea din primăvară. Galaxy S10+ a reușit să obțină un scor excelent în testarea pe Geekbench. În single-core a obținut peste 3.400 de puncte iar în testul multi-core peste 10.000 de puncte.

Galaxy S10+ a obținut rezultate mai bune decât S10 E, ex Lite

Acestea sunt rezultate substanțial mai mari decât cele obținute recent de Galaxy S10 Lite, alias Galaxy S10 E. Cele două telefoane par să aibă același procesor Qualcomm Snapdragon 855 (placa de bază „msmnile”) și aceeași memorie RAM de 6 GB. Cea mai logică explicație pentru imensul decalaj de viteză de navigare este faptul că acest prototip Samsung Galaxy S10+ este mult mai avansat. Acest Galaxy S10+ are software-ul Android 9.0 Pie mult mai bine optimizat, este gata pentru o lansare iminentă.

Geekbench este o marcă a Primate Labs Toronto, Ontario, Canada și este un procesor etalon de referință. Acesta separă performanța single-core de multi-core, măsoară volumul de lucru și simulează scenarii reale. Un procesor multi-core are două sau mai multe unități de procesare, numite nuclee, care execută instrucțiunile unui program.

Momentan nu putem să spunem exact cum se va traduce acest lucru în viața reală pentru Galaxy S10+. Și nici pentru alte telefoane ce apar în testele de referință. Acolo sunt condiții de laborator dar, totuși ne dau o idee despre viitoarele performanțe și în general sunt foarte aproape de realitate.

Samsung Galaxy S10+ a apărut în testul Geekbench cu o variantă de memorie RAM de 6 GB. Este posibil ca S10+ să vină în două variante diferite, cu memorie RAM de 6 și 8 GB. Sunt mai multe informații în acest sens, conform PhoneArena.

Numărul modelului SM-G975U este de așteptat să desemneze pe Samsung Galaxy S10+ pentru Statele Unite. Litera U din terminația numărului de model, de obicei este atașată dispozitivelor care iau drumul SUA. La fel a fost cazul și pentru alte telefoane, cel mai recent Galaxy S9+ a avut numărul de model SM-G965U. A ajuns în Statele Unite.