Acasă Stiri Galaxy S10 va avea un senzor de amprentă în afișaj

Galaxy S10 va avea un senzor de amprentă în afișaj

Există deja o serie de speculații despre caracteristicile lui Galaxy S10, dat fiind faptul că este modelul cu numărul 10, aniversar, al seriei S de la Samsung. Posibil ca Samsung să nu vină cu multe noutăți pe celelalte telefoane pe care la va prezenta în acest an și să lanseze un dispozitiv revoluționar anul viitor. Una dintre noile caracteristici de pe Galaxy S10 este considerată a fi un senzor de amprentă digitală pe care multă lume încă îl mai așteptă cu Galaxy Note 9 în cursul acestui an.

Au fost foarte multe informații în ultimii ani că Samsung va integra un senzor de amprentă digitală în smartphone-urile sale emblematice. Nu a fost introdus pe ultimele smartphone-uri lansate de Samsung și chiar dacă fanii gamei Note trăiesc cu speranța că senzorul de amprente sub display va apărea pe Galaxy Note 9, este posibil să nu fie așa.

Au existat informații contradictorii în ultimele luni că Note 9 va conține un senzor de amprentă digitală. Au fost știri că Samsung va lua o decizie finală în acest sens în viitorul apropiat și se pare că decizia a fost luată. Samsung a informat furnizorii că și-a abandonat planul de a introduce senzorul cu Nota 9 în favoarea introducerii sale cu Galaxy S10 anul viitor. Samsung nu va fi prima companie care va aduce un smartphone cu un senzor de amprentă digitală pe piață, dar tehnologia sa va fi superioară tehnologiei pe care companiile chinezești o folosesc.

Sistemul de citire a amprentelor pe ecran funcționează cu tehnologii optice, și ultrasonice. În prezent sistemul de pe smartphone-urilor companiilor chineze este pe baza unei tehnologii optice. Această tehnologie funcționează prin citirea amprentelor cu ajutorul unei surse de lumină. Produsul este relativ ușor de implementat, în timp ce precizia este slabă.

Ultrasunetele sunt vibrații mecanice cu frecvențe mai mari de 20.000 Hz. Ele au de obicei intensitatea redusă. Liliecii utilizează ultrasunetele pentru orientarea în spațiu, prin emiterea unor semnale și recepționarea ecoului generat de obstacole.

Samsung dezvoltă un senzor de amprentă cu ultrasunete, care va fi mult mai precis. Acest sistem este dezvoltat și de Qualcomm și Apple. Funcționează prin transmiterea unui impuls ultrasonic spre deget, acesta citește detaliile despre amprente care sunt trimise înapoi senzorului. Acest lucru permite colectarea mai multor date suplimentare despre amprente, ceea ce duce la o reproducere 3D precisă a amprentei digitale, asigurând astfel o precizie mai mare.

Deși costul acestui sistem este destul de ridicat este cea mai stabilă tehnologie în ceea ce privește precizia și durabilitatea. Samsung dezvoltă acest senzor de amprentă cu ultrasunete și intenționează să îl folosească și în alte dispozitive decât smartphone-urile, cum ar fi aparatele electrocasnice, dispozitivele de acasă inteligente și chiar pe automobile.

Despre specificațiile și caracteristicile lui Galaxy S10, nu se cunosc prea multe în acest moment. Se crede că Samsung va mai îmbunătăți camera lui Galaxy S9 pentru S10. Deschiderea variabilă probabil va rămâne dar, se vorbește că Samsung lucrează cu firma israeliană Mantis Vision la un fel de cameră 3D.

În afară de aceasta, un ecran Super AMOLED Infinity va fi sigur acolo cu un raport de aspect de 18,5: 9 (sau chiar 19: 9), precum și noile procesoare Samsung Exynos și Snapdragon de la Qualcomm.

Un lucru la care Samsung trebuie să lucreze e bateria. Samsung Galaxy S8+ este foarte bun la acest capitol. Note 8 nu a fost la fel de bun, deși are o baterie decentă. Am vrea o baterie măcar la nivelul lui S8+.

De asemenea, nu este clar dacă va exista și un Galaxy S10+ alături de un Galaxy S10 normal.

Este prea devreme pentru Samsung să confirme momentul în care va dezvălui Galaxy S10, zvonurile sugerează că va debuta la CES 2019 sau la un eveniment independent în cursul aceleiași luni.

SourceSamMobile

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....