Seria Galaxy S10 este la vânzare în 70 de țări din întreaga lume

1105
Seria Galaxy S10
Sursă foto: Sammobile

Constelația Galaxy S10, formată din cele mai strălucitoare stele – Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+, este fără îndoială cea mai frumoasă galaxie a companiei Samsung. Designul, camerele foto, senzorul în ecran și performanțele fac telefoanele din această serie prima opțiune pentru cumpărători.

Cele mai recente smartphone-uri Samsung, Galaxy S10e, S10 și Galaxy S10+, sunt acum la vânzare pe piețele din întreaga lume. Cele mai noi Galaxy S sunt disponibile în aproximativ 70 de țări, inclusiv SUA, Canada, India, China și întreaga Europă, și vor fi lansate pe aproape 130 de piețe până la sfârșitul lunii. Conform SamMobile, dispozitivele sunt disponibile pentru achiziționarea de pe piețele online, precum și din magazinele clasice.

Seria Galaxy S10 ridică ștacheta în mai multe categorii în ceea ce privește telefoanele mobile. Noul ecran și camerele de fotografiat, precum și senzorul ultrasonic de amprente in-display, sunt de așteptat să atragă o mulțime uriașă de cumpărători. Samsung se așteaptă să vândă peste 45 de milioane de unități din Galaxy S10 în 2019.

O serie Galaxy S10 revoluționară din toate punctele de vedere

Afișajul revoluționar al acestor telefoane, camerele extraordinare și performanțele de excepție oferă tot ce vă doriți. Am avut și avem multe telefoane Samsung de excepție dar, cu această serie gigantul tech s-a întrecut pe sine. Mai mult spațiu de ecran pentru jocuri, navigare și vizualizare a conținutului foarte ușoară și mai multe moduri de a fotografia și înregistra videoclipuri. Cu mai multe opțiuni decât oricând, noua serie S10 aduce pe piață smartphone-ul perfect pentru orice cumpărător.

Samsung în limba coreeană înseamnă trei stele. Samsung Electronics produce aproximativ o cincime din exporturile totale din Coreea de Sud. Începând cu anul 2017, Samsung are cea de-a 6-a valoare de brand la nivel mondial. Samsung a avut o valoare a mărcii de 59,9 miliarde de dolari în 2018.

Seria cuprinde trei modele primare – Galaxy S10e, S10 și Galaxy S10+. Modelul pilot de intrare are un afișaj plat Infinity-O și un sistem cu două camere în spate. Nu primește niciun senzor de amprentă în afișaj, are unul pe lateral. Toate aceste modele vin în configurații multiple de stocare, inclusiv 1TB pe Galaxy S10+. În mod natural, modelul S10+ conține cele mai multe caracteristici și cea mai mare putere sub capotă. Există și un al patrulea model care va fi disponibil numai pe anumite piețe selectate. După cum am scris până acum, acest Samsung Galaxy S10 5G este o fiară absolută.

Samsung Galaxy S10e, S10, Galaxy S10+ și vor fi disponibile în culorile Prism White, Prism Black și Prism Green. Samsung Galaxy S10+ va fi de asemenea disponibil în două noi modele ceramice premium: Ceramic Black și Ceramic White.