Zvon: lansarea lui Galaxy S11 și Galaxy Fold 2 va avea loc pe 11 februarie

707
Sursa Foto: via SamMobile.com

Se pare că Samsung intenționează să lanseze seria Galaxy S11 mai devreme decât se vehicula până în acest moment. Cu câteva luni în urmă, era dată ca o posibilă lansare a seriei Galaxy S11/S20 cândva în a treia săptămână a lunii februarie a anului viitor.

Recent, data de 18 februarie a fost sugerată de cunoscutul Ice Universe pentru despachetarea seriei S11. Acum, site-ul israelian Girafa preluat de SamMobile, a publicat o informație potrivit căreia lansarea va avea loc pe 11 februarie.

Decalare cu o săptămână a datei inițiale de lansare pentru Galaxy S11

Noul zvon din Israel spune că următoarea lansare Samsung, care va fi dedicată seriei Galaxy S11 (sau Galaxy S20) și Galaxy Fold 2, ar putea avea loc cu o săptămână mai devreme. Această nouă informație confirmă că evenimentul Samsung va avea loc la San Francisco. Conform sursei acestei noi indiscreții, Galaxy S11 și Galaxy Fold 2 ar fi însoțite de Galaxy Buds+. Tot la San Francisco, SUA, Samsung a dezvăluit și seria Galaxy S10.

Dacă informația de la Girafa este exacta, ar însemna că Galaxy S11 va deveni oficial cu câteva săptămâni înaintea MWC 2020. Mobile World Congress 2020 Barcelona urmează să înceapă pe 24 februarie. Acest lucru ar oferi gigantului tech un timp suplimentar pentru a păstra lumina reflectoarelor pe noul său flagship înainte ca alți producătorii să înceapă să arate ce au de oferit. Având în vedere ce dotări se preconizează pe seria S11, nu putem spune că este o idee proastă.

San Francisco a fost fondat la 29 iunie 1776. În San Francisco au sediul, printre altele Levi Strauss & Co., Gap Inc., Fitbit, Reddit, Dolby, Pinterest, Twitter sau Mozilla. Podul Golden Gate din San Francisco este descris ca „cel mai frumos și cel mai fotografiat pod din lume”.

Au mai fost zvonuri că Samsung Galaxy Fold 2 se va afla sub lumina reflectoarelor cu Galaxy S11 la următorul eveniment „Samsung Galaxy Unpacked 2020”. Originalul Galaxy Fold a fost, de asemenea, dezvăluit alături de Galaxy S10 la începutul acestui an, așa că nu ar fi surprinzător să vedem că următorul telefon pliabil Samsung își va face apariția cu seria S11.

Ca de obicei, este posibil ca acest zvon să fie doar o speculație. Până va apărea confirmarea oficială din partea Samsung trecem această informație în rândul celor puțin probabile dar, posibile.