Samsung Galaxy S11 va avea aproape sigur o gaură centrală în ecran

856
Sursa Foto: phonearena.com

Un Samsung Galaxy S11 cu o gaură centrală pentru camera foto este tot mai probabil. În general seria Galaxy Note a fost puternic influențată de seria Galaxy S, de când a fost lansată pentru prima dată în 2011. Dar, ocazional, se mai întâmplă să fie și invers.

La începutul acestui an, Samsung Galaxy S10 a împrumutat amplasarea orizontală a departamentului foto spate de la Galaxy Note 9. Cu doar un an mai devreme seria Galaxy S9 a adoptat configurația dual-camera de la Galaxy Note 8. Acum, noi informații indică faptul că Galaxy S11 este pe cale să împrumute una dintre caracteristicile de design excepționale de la seria Galaxy Note 10.

Conform Ice Universe au apărut zvonuri despre camera selfies de la Samsung Galaxy S11. Ice Universe are informații – „este sigur” – că Galaxy S11 va adopta o versiune îmbunătățită a afișajului Infinity-O aflat pe Galaxy Note 10. Ceea ce înseamnă că flagship-ul de generație următoare va folosi un orificiu amplasat central, mult mai mic decât cele aflate până acum pe smartphone-urile Samsung.

Toate modelele din seria Galaxy S11 vor avea ecrane mai mari

Conform PhoneArena, Ice Universe spune că noua dispunere a camerei selfie va fi însoțită de un raport de aspect puțin mai ridicat și o gaură centrală mai mică. Aceasta, la rândul său, va permite companiei Samsung să crească diagonala afișajelor, fără a afecta dimensiunea fiecărui telefon.

Informații recente indică pentru Galaxy S11+, Galaxy S11 și Galaxy S11e afișaje de 6,9 ​​inch, 6,7 inch și respectiv 6,4 inch, toate cu margini curbate. Samsung Galaxy S10+ și Galaxy S10 din 2019 au ecrane de 6,4 inch și 6,1 inch, în timp ce Galaxy S10e folosește un ecran plat de 5,8 inch.

Universe Ice este un leakster care postează multe informații pe Twitter și pe site-ul chinezesc Weibo. Ice Universe este un fost angajat al companiei Samsung. Informațiile sale sunt de cele mai multe ori confirmate. Este o sursă serioasă și des citată de mass-media privind telefoanele Samsung.

Actualizări mari ale camerelor pe toate cele trei dispozitive

Modificărilor menționate mai sus ar trebui să fie însoțite, conform zvonurilor, de câteva îmbunătățiri importante pe spate. Mai exact, Galaxy S11 și Galaxy S11+ sunt așteptate să prezinte configurații foto quad-camera cu senzori noi. Atracția principală poate fi o cameră primară de 108 MP. Cea de-a doua cameră nouă pe spate la Galaxy S11 ar trebui să fie cu zoom 5x tip periscop. Zoom-ul optic de 5x atunci când este combinat cu datele de la ceilalți senzori, ar putea permite un zoom hibrid de 10x sau chiar 15x. În ceea ce privește zoom-ul digital, este de așteptat la minim 50x. Departamentul foto este completat cu o cameră Ultra-Wide și foarte probabil un senzor Time-of-Flight pentru adâncime.

5G în pereche cu Exynos 990 sau Snapdragon 865

Cele trei flagship-uri Galaxy S11 vor fi anunțate cu Exynos 990 sau Snapdragon 865 însoțită de un modem 5G. Totuși, pe unele piețe, sunt așteptate versiuni ale Galaxy S11 și Galaxy S11e cu doar 4G.

Procesoarele ar trebui să fie cuplate cu cel puțin 128 GB și 8 GB RAM în Galaxy S11e și 256 GB cu 12 GB RAM pe Galaxy S11 și Galaxy S11+. Nu este surprinzător că Android 10 și One UI 2.1 vor apărea direct din cutie.

În ceea ce privește bateriile, informațiile recente și certificările indică faptul că Samsung plănuiește unele upgrade-uri destul de mari. Cel mai mic model, Galaxy S11e, este de așteptat cu o baterie uriașă de 4.000 mAh. De asemenea, Galaxy S11 poate trece de la o baterie de 3.400 mAh inclusă în Galaxy S10, la una de 4.400 mAh. Pentru bateria așteptată în interiorul Galaxy S11+ este un pic de suspans. Ice Universe a scris anterior de o capacitate de aproape 5.000 mAh.