Samsung Galaxy S11+ cu un senzor ISOCELL de 108 MP „exclusiv”

877
Sursa Foto: androidheadlines.com

Toate informații din ultima vreme confirmă că seria Samsung Galaxy S11 va folosi o nouă cameră foto de 108 MP. Ei bine, un cunoscut și apreciat tipster a lansat acum câteva informații suplimentare în acest sens. Ice Universe susține că Galaxy S11+ va utiliza un senzor ISOCELL 108 MP Bright HMX „exclusiv personalizat”.

Aceste informații provin de pe contul de Twitter, unde tronează o pisică rusească albastră ca avatar, adică a lui Universe Ice. El susține că dispozitivul va folosi un senzor „exclusiv personalizat” de 108 MP de 1 / 1,3 inch. El a menționat, de asemenea, că acest senzor personalizat depășește calitatea și performanțele senzorului ISOCELL Bright HMX. Pentru cei care nu știu, ISOCELL Bright HMX este un senzor de 108 megapixeli pe care Samsung l-a dezvoltat în parteneriat cu Xiaomi. Acest senzor este deja inclus în unele dispozitive Xiaomi.

Samsung Galaxy S11+ mai bun în departamentul foto decât S10e și S11

Se pare că Samsung pregătește ceva mult mai puternic și mai bun pentru Galaxy S11+. Potrivit AndroidHeadlines, Ice Universe nu a menționat seria Galaxy S11, ci doar pe Samsung S11+ în mod special. Noul senzor ISOCELL 108 MP mai exclusivist pentru Samsung S11+ nu va fi deloc ieftin. Tot în această informație, Ice Universe afirmă că senzorul exclusiv ISOCELL 108 MP personalizat pe care Samsung îl va folosi în Galaxy S11+ va fi scump. Tipsterul a spus pur și simplu că „are un cost ridicat”.

Partea cea mai interesantă din toate acestea este că celelalte dispozitive Galaxy S11 nu au fost menționate. Astfel că Galaxy S11+ va avea un avantaj în departamentul foto, față de frații săi. Galaxy S11+ ar putea sta pe cont propriu datorită acestui nou senzor. Pentru a fi clar, acesta nu este un upgrade a lui Bright HMX. Acesta va fi un nou senzor care va avea o dimensiune similară cu Bright HMX, dar mai performant.

ISOCELL este numele de marcă Samsung pentru gama sa de senzori de imagine CMOS. Se bazează pe tehnologia 3D-Backside Illuminated Pixel și oferă numeroase îmbunătățiri în ceea ce privește captarea luminii. Senzorii Samsung ISOCELL au debutat în interiorul smartphone-ului pilot Galaxy S5 în 2014.

Seria Galaxy S11 cu un raport de aspect de 20: 9

Samsung Galaxy S11+ va sosi împreună cu Galaxy S11e și Galaxy S11. Se preconizează că aceste trei dispozitive vor fi lansate în 18 februarie, înainte de MWC 2020 Barcelona. Samsung nu a confirmat încă nimic. Dar acum acest lucru se va întâmpla dacă Samsung se va ține de modul în care a lansat telefoanele precedente.

Este posibil ca Galaxy S11 și S11e să nu fie livrate cu acest nou senzor ISOCELL 108 MP Bright HMX personalizat. Galaxy S11+ se poate diferenția astfel în departamentul foto, comparativ cu frații săi. Va trebui doar să așteptăm și să vedem care este exact decizia luată de Samsung.

Toate cele trei smartphone-uri vor fi fabricate din metal și sticlă și vor avea o gaură centrală în afișaj. Conform informațiilor ecranele vor avea un raport de aspect de 20: 9 și Android 10 va veni preinstalat împreună cu One UI 2.