Galaxy S11 cu un scaner in-display mult mai mare decât pe Galaxy S10

794
Sursa Foto: Theverge.com

Samsung Galaxy S11 ar putea fi echipat cu un cititor de amprente in-disply mult mai mare decât pe Galaxy S10 și S10+. Evident, ar fi posibil să deblocați smartphone-ul punând degetul aproape oriunde pe suprafața de jos a ecranului AMOLED. Ar fi o realizare excelentă a gigantului high-tech, acest lucru facilitând citirea amprentei utilizatorului.

Samsung a echipat pe Galaxy S10 și S10+ cu un cititor cu ultrasunete sub ecran. După cum am scris de mai multe ori pe iLoveSamsung, acest senzor este convenabil, eficient și receptiv. În mod surprinzător, producătorul sud-coreean și-a echipat seria Galaxy Note 10 cu aceeași tehnologie. Cu Samsung Galaxy S11, Samsung ar fi decis să meargă și mai departe.

Galaxy S11: Samsung lucrează la un cititor de amprentă de generație următoare

Potrivit PhonAndroid care citează o sursă sud-coreeană, gigantul tech lucrează în prezent la un cititor de amprente mult mai mare decât cel aflat pe Samsung Galaxy S10. Concret, acest cititor de nouă generație ar avea o „zonă activă” de 64 de milimetri, față de doar 32 de milimetri pentru Galaxy S10. Aceasta este suprafața în care puteți pune degetul pentru a debloca telefonul mobil.

Samsung nu este singurul care lucrează la o tehnologie de acest tip. La începutul anului, Xiaomi a publicat videoclip cu un cititor de amprente pe aproape toată lățimea ecranului și pe aproape toată jumătatea inferioară a înălțimii. Conform zvonurilor și Apple a dezvoltat un cititor Touch ID similar. În așteptarea mai multor informații cu privire la proiectele Samsung, vă sfătuim să luați acestă informație cu oarecare reținere.

Xiaomi Corporation este o companie chineză producătoare de smartphone-uri low-cost, high-end și electronice, fondată în 2010. Xiaomi este cuvântul chinezesc pentru „ mei ”. Xiaomi a devenit al patrulea producător de smartphone-uri la nivel mondial în 2018.

Vă amintim că deocamdată informațiile despre seria Samsung Galaxy S11 sunt încă destul de rare. Așteptat la începutul anului 2020, smartphone-ul ar avea un ecran AMOLED de 90 sau 120 Hz și ar face minuni în domeniul fotografiei. Potrivit lui Evan Blass, Samsung intenționează să îmbine gama Galaxy S cu Galaxy Note începând cu 2020. În schimb, producătorul sud-coreean ar putea lansa o nouă gamă care combină toate caracteristicile Galaxy Note și Și Galaxy S, în fiecare început de an.