Galaxy S20 FE: primul telefon care primește actualizarea din august 2023

241
Samsung Galaxy S20 FE
Sursa Foto: SamMobile.com

A trecut ceva timp din luna august și Samsung a lansat abia acum prima actualizare de securitate din această lună. Probabil compania sud-coreeană a fost prea ocupată cu Galaxy Unpacked de la Seul și astfel a întârziat lansarea actualizării din august. Samsung a început în sfârșit să lanseze actualizarea de securitate din august 2023, iar Galaxy S20 FE a devenit primul telefon care a primit-o.

Nu știm în acest moment ce probleme rezolvă noua actualizare din partea Google și din partea Samsung. probabil vom afla acest lucru zilele următoare. Ca de obicei, cea mai recentă actualizare aduce caracteristici îmbunătățite de confidențialitate și securitate. Actualizarea de securitate din august 2023 pentru Samsung Galaxy S20 FE 4G sosește cu versiunea de firmware G780GXXS6EWG9. Momentan a fost lansată în Bolivia, Brazilia, Guatemala, Paraguay și Trinidad și Tobago.

Actualizarea din august lansată pentru Galaxy S20 FE

Samsung a lansat actualizarea de securitate Android din august 2023 pentru varianta 4G a lui S20 FE (SM-G780G). Acesta este primul dispozitiv Android care a primit corecția de securitate din august 2023, potrivit SamMobile. Compania Samsung va extinde în curând această actualizare și la celelalte modele Galaxy S20 Fan Edition. Ne așteptăm ca alte dispozitive Galaxy să primească actualizarea de securitate din august 2023 în următoarea perioadă.

Cu toate acestea, este important de reținut că această actualizare se concentrează în principal pe remedieri de securitate și nu introduce caracteristici sau modificări noi. O nouă actualizare de securitate este important pentru orice dispozitiv care o primește, deci trebuie descărcată imediat ce apare pe telefon sau tabletă.

Exynos 990 este un procesor high-end pentru smartphone-uri și tablete. Este un procesor octa-core compus din două nuclee Exynos M5 la 2,73 GHz; 2 Cortex-A76 la 2,5 GHz; și 4 Cortex-A55 la 2 Ghz. Are un GPU Mali-G77 MP11.

Galaxy S20 FE a fost un telefon excelent la lansare și a rămas incredibil de bun și azi. Samsung a lansat inițial pe S20 FE 4G cu procesor Exynos 990. O versiune cu Snapdragon a lui Galaxy S20 FE a fost lansată pe unele piețe în 2021 din cauza lipsei de cipuri. Dispozitivul a debutat cu sistemul de operare Android 11 și interfața One UI 3.1. A primit apoi Android 12 și One UI 4.0, acum rulează pe Android 13 și One UI 5.0. Cel mai probabil aceasta din urmă a fost ultima actualizare de Android.

Ca întotdeauna, o actualizare este gata pentru telefonul dvs. atunci când apare o notificare. Dacă locuiți în aceste regiuni și nu ați primit actualizarea pentru S20 FE 4G puteți verifica manual dacă a sosit. Mergeți la meniul Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.