Samsung poate renunța la producția lui Galaxy S20 FE cu procesor Exynos

685
Sursa Foto: androidheadlines.com
Sursa Foto: androidheadlines.com

Este posibil ca Samsung să nu mai producă telefoane Galaxy S20 FE cu procesorul Samsung Exynos 990. Această informație, via AndroidHeadlines, provine de la un cunoscut tipster, Ice Universe. El susține că Samsung Galaxy S20 FE va primi procesorul Qualcomm Snapdragon 865+. Tot Universul de Ghiață susține că acest lucru va însemna sfârșitul producției pentru varianta Exynos 990 a telefonului.

Este o informație neașteptată și nu prea avem motive să nu credem pe Ice Universe. Cel puțin în domeniul smartphone-urilor Samsung toate informațiile sale s-au dovedit adevărate.

Mai multe informații din ultimul timp, din mai multe surse, au confirmat că vom primi o variant de Samsung Galaxy S20 FE cu procesor Snapdragon 865. Am scris și noi pe I❤️Samsung despre acest lucru la începutul lunii aprilie. Sfârșitul modelului Exynos 990 nu era deloc așteptat. De asemenea, se pare că va fi inclus Snapdragon 865+, nu modelul 865 despre care am scris.

Galaxy S20 FE doar cu cu procesor Snapdragon 865+

Samsung Galaxy S20 FE cu motor Snapdragon 865 a apărut pe mai multe site-uri de certificare și chiar pe Geekbench. Toate informațiile din domeniu au dat ca sigură informația despre S210 FE cu procesor Snapdragon. Va fi interesant să vedem care va fi mișcarea Samsung cu procesorul său Exynos 990. Exynos 990 este, la urma urmei, propriul procesor Samsung, deci decizia de a opri producția acestei variante a telefonului este, cel puțin, interesantă. Da, Qualcomm Snapdragon 865 (+) este un procesor superior, deci … nu va fi un deranj pentru cumpărători.

Diferența dintre Qualcomm Snapdragon 865 (+) și Samsung Exynos 990 este destul de vizibilă. Samsung a făcut o treabă mult mai bună cu Exynos 1020. Dar, trebuie să recunoaștem că Exynos 990 nu este la același nivel cu procesorul companiei Qualcomm din aceeași generație.

Snapdragon este numele unei flori, cunoscută sub numele de floare de dragon. Aceste flori sunt specifice zonelor stâncoase din Europa, SUA și Africa de Nord. În România este cunoscută ca gura leului, din cauza asemănării imaginare cu gura deschisă a unui leu.

Există o diferență ca performanță, durată de viață a bateriei și chiar suportul pentru camere între cele două procesoare. Odată ce va sosi această variantă de Galaxy S20 FE, veți putea alege între variantele 4G și 5G de Galaxy S20 FE cu Snapdragon 865 (+) în interior.

Apropo, acest viitor model de telefon va fi aproape identic cu cel existent. Nu ne așteptăm la nicio diferență în ceea ce privește designul sau ceva de genul acesta. Specificațiile vor rămâne, de asemenea, neschimbate, cel mai probabil. Se așteaptă ca dispozitivul să sosească în curând, dar nu știm exact când.