Galaxy S20 Ultra folosit pentru a transmite evenimentul Unpacked 2020

628
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a lansat pe Galaxy S20, S20+, S20 Ultra și Galaxy Z Flip în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked 2020. Interesant este faptul că întregul eveniment găzduit de orașul San Francisco a fost filmat și transmis în direct în întreaga lume folosind un smartphone Samsung Galaxy S20. Ca întotdeauna, Samsung a postat întreaga conferință Galaxy Unpacked pe site-ul său oficial și pe canalul său YouTube.

Pe scenă, în timpul prezentării, un oficial Samsung a dezvăluit că aparatul folosit pentru difuzarea conferinței este nimeni altul decât un Samsung Galaxy S20 Ultra. Acesta este modelul cel mai mare, ca diagonală și specificații, dintre cele trei din seria S20. Este și singurul model ce vine doar cu o conectivitate 5G.

Evenimentul lansării a fost filmat și transmis de două S20 Ultra

Practic Samsung s-a folosit de această ocazie și pentru a promova modul de filmare în 8K a seriei S20. Pentru a transmite în direct și în format Full HD(1080p) pe web desfășurarea evenimentului, Samsung a pus S20 Ultra în suporturi speciale. Conform SamMobile, în aceste suporturi au fost plasate două smartphone-uri Samsung Galaxy S20 Ultra în paralel pe orizontală. Pentru Samsung, a fost vorba în principal de promovarea camerei 8K a noilor sale smartphone-uri de lux. Toate modelele din gamă sunt într-adevăr capabile să filmeze în 8K / 24 fps.

Toți membrii echipei de filmare care au participat la eveniment au primit și câte un smartphone Samsung Galaxy S20 Ultra. Plasarea telefoanelor în aceste suporturi speciale a facilitat gestionarea mai ușoară a telefoanelor de către echipă și le-a făcut mai stabile pe timpul filmării.

Rezoluția 8K se referă la o rezoluție de imagine sau afișare de aproximativ 8000 pixeli. 8K UHD (7680×4320) este cea mai mare rezoluție definită ca standard. Ecranele de înaltă rezoluție 8K, permit ca pixelii să fie indistingibili ochiului uman atunci când sunt priviți la o distanță tipică de ecran.

Evenimentul de lansare a seriei Galaxy S20 a fost transmis în direct în rezoluție Full HD (1080p) pe YouTube. Videoclipul a părut extrem de clar și luminos pentru ceva ce a fost transmis cu ajutorul unui smartphone. Este incredibil, nu-i așa? Sigur că au mai fost și unele nemulțumiri. Unii utilizatorii de Twitter au comentat că nu au fost mulțumiți de calitatea transmisiei.