Acasă Stiri Samsung Galaxy S20 și Galaxy S20+, au apărut fotografiile oficiale

Samsung Galaxy S20 și Galaxy S20+, au apărut fotografiile oficiale

Samsung Galaxy S20 și S20+ vor fi lansate de gigantul tech pe 11 februarie la San Francisco. Acesta vor fi însoțite la eveniment de Samsung Galaxy S20 Ultra și smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip. Am publicat recent fotografii și ultimele informații despre „Capo dei capi” – Samsung Galaxy S20 Ultra. Acum, tot prin intermediul 91Mobiles și tot provenind de la Ishan Agarwal, avem fotografii oficiale cu Galaxy S20 și S20+.

În afară de fotografiile oficiale, care oferă o privire atentă asupra smartphone-urilor viitoare și dezvăluie toate detaliile de design, am reușit să obținem și detalii despre prețurile celor două, Galaxy S20 și S20+. Interesant este că se confirmă și faptul că aceste două smartphone-uri vor avea sticlă curbată 2.5D, în loc de sticlă 3D. Sticla 3D a fost folosită pe flagship-urile anterioare Samsung.

Samsung Galaxy S20 cu trei camere spate, Galaxy S20+ cu patru camere

Privind fotografiile vedem că Samsung Galaxy S20 va avea un modul dreptunghiular cu trei camere, alături de un bliț LED în partea stângă. Pe de altă parte, modelul Galaxy S20+ are o cameră suplimentară, ceea ce înseamnă un număr total de patru camere pe spate.

Butonul balansoar de volum și butonul de pornire pot fi văzute în partea dreaptă a celor două smartphone-uri. Pe partea stângă a celor două telefoane nu există niciun buton. Este aceeași situație cu Samsung Galaxy S20 Ultra. Se pare că Samsung a renunțat definitiv la un buton dedicat special pentru Bixby. Ajungând pe partea din față, afișajul Infinity-O are un decupajul circular sus la mijloc, rezultând un impresionant ecran, aproape fără nimic pe el.

Numele euro a fost adoptat oficial la 16 decembrie 1995, iar moneda a intrat pe piețele internaționale la 1 ianuarie 1999. Este moneda oficială a 19 din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene. Andorra, Monaco, San Marino și Vatican folosesc euro, deși nu sunt în mod oficial membre UE.

Au apărut și prețurile ce vor fi pe cele două S20 și S20+. Cele două nu vor fi ieftine! Prețul lui S20 va începe de la 900 de euro, în timp ce prețul pentru varianta 5G începe de la 1.000 euro. Prețul pentru Samsung Galaxy S20+ 5G va porni de la 1.000 euro. Ambele modele de smartphone-uri vor fi disponibile în culori Cosmic Black, Cosmic Blue și Cloud Blue.

Specificații apărute până acum despre Samsung Galaxy S20 5G

Conform informațiilor scurse, Samsung Galaxy S20 5G va avea un display WQHD+ de 6,2 inch (3.200 x 1.440 pixeli) Infinity-O. Va fi un ecran Dynamic AMOLED cu un raport de aspect de 20: 9. Acest ecran va oferi o rată de actualizare maximă de 120Hz și o densitate de pixeli de 563ppi. Receptorul va fi alimentat de procesorul Exynos 990, cu un modem integrat 5G. Smartphone-ul are stocare nativă de 128GB cu posibilitatea de extindere prin MicroSD de până la 1 TB.

Galaxy S20 are triple camera compusă dintr-o cameră principală de 12MP, un teleobiectiv de 64 de megapixeli și una ultra-lată tot de 12MP. Smartphone-ul S20 ar trebui să găzduiască o baterie de 4.000mAh și să ruleze cea mai recentă versiune a interfeței Samsung – One UI 2.0 și Android 10.

Samsung Galaxy S20+ are o mulțime de specificații comune cu S20. Cu toate acestea, există câteva diferențe demne de remarcat. În mod deosebit, varianta „+” vine cu un afișaj mai mare, măsoară 6,7 inch. În partea din spate, S20+ oferă o cameră suplimentară 3D (ToF). În ceea ce privește capacitatea bateriei, se pare că S20+ vine cu o baterie de 4.500mAh. În afară de aceste specificații, restul specificațiilor la S20+ este de așteptat să fie aceleași cu Galaxy S20.

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip, stocuri epuizate imediat în SUA și China

Din toate informațiile apărute până acum, Samsung Galaxy Z Flip se vinde foarte bine peste tot în lume. Ieri a fost lansat...

Galaxy S8 și Galaxy Note 8 nu vor fi actualizate cu Android 10

Se întâmplă de multe ori ca stânga să nu știe ce face dreapta. Dar când acest lucru vine de la Samsung este...

Galaxy S20 este primul smartphone cu certificare USB de încărcare rapidă

Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra sunt primele smartphone-uri din lume care au primi certificarea de încărcare rapidă de...

Samsung ocupă primul loc în piața TV globală pentru al 14-lea an

Samsung Electronics este de 14 ani, inclusiv 2019, pe primul loc din lume în cota de piață la televizoare. Datele au fost publicate...

Samsung Electronics a investit puternic în cercetare și dezvoltare în 2019

Samsung Electronics a cheltuit o sumă masivă pentru cercetare și dezvoltare în 2019, conform ultimelor date publicate de companie. Acest lucru s-a...

Ecranul Samsung LED Onyx Cinema a ajuns și în Australia

Samsung a lansat ecranele LED Onyx Cinema în 2018, de atunci acestea au ajuns peste tot în lume. Aproape 20 de cinematografe...

O actualizare la Samsung Health adaugă urmărirea ciclului menstrual

Nu credem că exagerăm când spunem că Samsung Health este una dintre cele mai apreciate aplicații Samsung. Aproape toată lumea se uită...