Seria Galaxy S20 posibil cu funcția QuickTake pentru camerele foto

624
Sursa Foto: @UniverseIce

Viitoarea serie Samsung Galaxy S20 ar putea împrumuta o caracteristică excelentă a camerelor de la LG V40 ThinQ. Smartphone-ul companiei sud-coreene LG are o astfel de funcție Triple Shot. Samsung va pune o funcție oarecum asemănătoare, QuickTake, pe seria Galaxy S20, conform AndroidAuthority.

Seria Samsung Galaxy S20 se lansează săptămâna viitoare și aproape toate detaliile majore despre telefoane s-au scurs. Dar încă mai apar informații despre unele caracteristici noi ale camerei pe care flagship-urile S20 le-ar putea adăposti. Suntem dispuși să primim și orice alte surprize plăcute de la Samsung!

Funcția foto Samsung QuickTake pe camerele din seria Galaxy S20

Max Weinbach cunoscutul redactor de la site-ul XDA Developers, spune că toate cele trei telefoane Galaxy S20 vor primi o caracteristică a camerei numită QuickTake. Acest lucru va permite utilizatorilor să facă trei fotografii individuale în același timp cu ajutorul camerei principale, ultra-largi și telefoto.

Așadar, când apăsați butonul respectiv pentru a face clic pe o fotografie, telefoanele vor face de fapt câte o fotografie cu fiecare cameră. Vei putea apoi intra în galeria de imagini și să selectezi ce fotografie vrei să păstrezi, bineînțeles cea mai reușită dintre toate.

Funcția QuickTake de la Samsung pare similară cu o astfel de funcționalitate aflată pe LG V40 ThinQ. Telefonul cu triple-camera al companiei LG Electronics permite utilizatorilor să facă o fotografie cu fiecare obiectiv prin acest mod. Pe lângă salvarea a trei imagini în aplicația pentru fotografii, LG V40 ThinQ creează și un scurt videoclip prin compilarea imaginilor. Trio-ul Samsung Galaxy S20 va face și el acest lucru (deși într-o măsură și mai mare) cu o altă funcție numită Single Take.

LG Electronics este o companie din Coreea de Sud fondată în 1947. În februarie 1995 a devenit Lucky-Goldstar și apoi în cele din urmă LG Electronics. Noul logo cu literele „LG” stilizate înseamnă Life’s Good.

Conform lui Max Weinbach, această caracteristică QuickTake vă va permite practic să faceți fotografii și videoclipuri cu Samsung S20, S20+ sau Galaxy S20 Ultra cu toate cele trei camere. Va fi făcută o medie între cele trei fotografii, prelucrată și ajustată automat, gata pentru partajarea în social media.

Super ISO disponibil și el pe seria Galaxy S20

Am mai scris recent, Samsung a depus o cerere de marcă pentru termenul „Super ISO” la OPI în Marea Britanie. Deși nu știm sigur dacă această caracteristică nouă va fi pe seria Galaxy S20, este foarte posibil, aceasta ar putea îmbunătăți fotografiile în lumină scăzută și pe timp de noapte pe noile smartphone-uri pilot. Scenele cu lumină scăzută necesită creșterea nivelului ISO, crescând astfel sensibilitatea la lumină a camerei. Aceasta are ca rezultat imagini mai luminoase. În prezent, telefoanele Galaxy S10 și Note 10 cu Android 10 permit setarea ISO la 3.200.