Samsung Galaxy S20 și Galaxy Buds+ au apărut în culoarea roșie

895
Sursa Foto: @it_formation

Când au fost lansate la San Francisco, Samsung Galaxy S20 și S20+ au apărut în culorile Cosmic Gray, Cloud Blue, Cloud Pink și Cosmic White. Tot acolo au fost lansate și căștile fără fir Samsung Galaxy Buds+, care sunt disponibile în negru, albastru și alb.

Chiar dacă nu au ajuns la vânzare se pare că Samsung lucrează și la variante de culoare roșie pentru aceste trei produse. Au apărut fotografii cu Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy Buds+ în Red. Nu este prima dată când compania Samsung aduce noi culori la telefoanele sale după ce au fost lansate.

Samsung Galaxy S20 / S20+ și Galaxy Buds+ în roșu doar pe anumite piețe

Noile fotografii ajung la noi prin amabilitatea PhoneArena și au fost publicate de site-ul indian PriceBaba. Vedem în aceste fotografii varianta de culoare roșie, încă neanunțată de Samsung, atât pentru S20, cât și pentru S20+. Nu este clar în această etapă sub ce nume vrea gigantul tech să comercializeze modelele. Credem că numele Cloud Red este cel mai probabil.

Decizia Samsung de a nu anunța această culoare la evenimentul „Galaxy Unpacked 2020” sugerează că noua culoare roșie – Cloud Red va fi disponibilă doar într-o mână de piețe. Dacă compania sud-coreeană alege să ofere dispozitivele în Statele Unite, este posibil ca acestea să fie vândute doar de un singur operator de telefonie mobilă sau exclusiv cu amănuntul.

PriceBaba este o platformă de cercetare a produselor pentru piața indiană. Site-ul PriceBaba are sediul în Mumbai și a fost fondat în anul 2012. În prezent, accentul este pe telefoanele mobile. Utilizatorilor pot să compare prețurile și caracteristicile tuturor telefoanelor care sunt vândute în India.

Pentru a confirma și mai mult existența lui Galaxy S20/S20+ și Galaxy Buds+ în culoarea roșie a apărut și videoclip. Acesta a fost postat pe Instagram de @it_formation și arată pe Samsung Galaxy S20+ în culoarea roșie. La scurt timp după aceasta, utilizatorul în cauză a postat o fotografie cu Galaxy S20+ Cloud Red așezat pe o masă cu o pereche de căști wireless Galaxy Buds+ tot în roșu, deasupra telefonului.

Samsung a confirmat săptămâna trecută că există și o versiune de culoare roșie a setului Galaxy Buds+. Totuși compania nu a prezentat încă această variantă. Cu toate acestea, datorită acestor fotografii, acum știm cum va arăta viitorul model.