Samsung oferă în UK un Galaxy S20 gratuit cu orice achiziție TV QLED 8K

766
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics UK Ltd va oferi clienților un smartphone gratuit Samsung Galaxy S20 atunci când achiziționează televizoare QLED 8K 2020. Oferta este valabilă pentru cumpărătorii din Marea Britanie din 26 august până în 22 septembrie 2020. Televizoarele se pot cumpăra prin Samsung.com (atât în Marea Britanie cât și în Irlanda). Sunt disponibile și la toți comercianții cu amănuntul din Marea Britanie și Irlanda, inclusiv Dixons, Richer Sounds sau Hughes.

Avem foarte multe persoane care ne urmăresc frecvent din Marea Britanie și le mulțumim pe această cale. Este o informație care va bucura cititorii noștri din Marea Britanie și Irlanda.

La orice achiziție a unui televizor QLED 8K din seria 2020 clienții pot solicita un Samsung Galaxy S20 gratuit sau un cashback de până la 400 GBP.

Patru modele de televizoare QLED 8K la care puteți primi gratuit un Galaxy S20

Gama QLED 8K 2020 include televizoarele Q700T, Q800T, Q900TS și cireașa de pe tort, flagship-ul, Samsung Q950TS. Samsung Galaxy S20 oferă fotografii și înregistrări video uimitoare în 8K. Acestea utilizatorii le pot vedea pe televizoarele Samsung QLED 8K de ultimă generație, potrivit News Samsung.

Gama Samsung QLED 8K este fără egal pe piață. Este cea mai versatilă și mai dinamică, permițând utilizatorilor să găsească un televizor 8K potrivit ca dimensiune și preț pentru ceia ce caută. Nava amiral a acestei serii este modelul Q950TS. Acesta oferă o tehnologie fără precedent și o experiență de vizionare imersivă, care combină o imagine și un sunet de o calitate incontestabilă. Samsung QLED Q950TS are capacități incredibile de inteligență artificială și design premium cu muchii practic inexistente. Conform site-ului T3.com: „Televizorul Q950TS este o capodoperă„.

GBP (Great Britain Pound) sau lira sterlină. Lira sterlină este cea mai veche monedă aflată încă în circulație. Este a patra monedă cea mai tranzacționată ca volum pe piața valutară mondială după dolarul american, euro și yenul japonez.

Clienții care achiziționează un televizor QLED 8K vor primi un Galaxy S20 gratuit, în valoare de 899£. Smartphone-ul Samsung Galaxy S20, are camere excelente. Acestea combină AI cu cel mai mare senzor de imagine Samsung, pentru o calitate uimitoare a imaginii. Samsung Galaxy S20 și Samsung QLED 8K vor funcționa în sinergie, deoarece numai Samsung poate oferi experiența Galaxy S20 care permite filmarea video 8K, astfel încât utilizatorii să își poată captura lumea în culori reale și de calitate și apoi să-și poată urmări conținutul pe un televizor QLED de ultimă generație.

Clienții eligibili își pot cere smartphone-ul gratuit în termen de 30 de zile de la achiziția televizorului. Retailerii Samsung 8K includ: Dixons, JLP, Richer Sounds, Ireland, eStore, Hughes și magazinele independente Harrods & Selfridges, AO, SDG și Argos.