Seria Samsung Galaxy S20 va fi lansată pe 11 februarie

1316
Sursa Foto: Samsung

La fel ca anul precedent, Samsung va prezenta noua sa serie emblematică Galaxy S20 mai devreme de MWC 2020 Barcelona. A apărut invitația pentru Samsung „Galaxy Unpacked 2020” pentru data de 11 februarie 2020. Sigur că seria Galaxy S20 va fi sub lumina reflectoarelor și la Mobile World Congress Barcelona, conform WinFuture.

Mai întâi s-a spus că noua generație a seriei Galaxy S ar trebui să urmeze o nouă schemă de denumire. Chiar surse din interiorul Samsung au declarat că pronunțarea numerelor unsprezece, doisprezece sau treisprezece este mai greoaie. Chiar dacă în ultimele zile au apărut mai multe zvonuri despre noua numerotare, Samsung se pare că s-a decis de mai mult timp. Acum există informații din rândurile Samsung că noua serie se va numi Samsung Galaxy S20.

Seria Galaxy S20 alături de Galaxy Fold 2 se lansează pe 11 februarie

Pe Internet a apărut un scurt videoclip care include invitația la primul eveniment Samsung „Galaxy Unpacked 2020” din acest an. Sursa clipului video este Max Weinbach, un redactor de la site-ul XDA-Developers, cu bune referințe privind informațiile de această natură. Nu avem suspiciuni în această privință. În consecință, un eveniment Samsung va avea loc pe 11 februarie 2020, cu zece zile înainte de începerea MWC 2020 din Spania. Tot atunci va fi lansat și Samsung Galaxy Fold 2.

Max Weinbach – @MaxWinebach: „Samsung Unpacked leaked promo. Unpacked is confirmed for 2/11/20”. A scris Max Weinbach alături de clipul video.

XDA-Developers este un site fondat în 2010 și deținut de compania JB Online Media, cu sediul în SUA. Se ocupă de software-ul mobil și are peste 6,6 milioane de membri la nivel mondial. XDA este o sursă permanentă de știri privind dezvoltarea sistemului Android și a telefoanelor mobile.

Ca întotdeauna, imaginile invitației în sine nu dezvăluie nimic. Dar acum alimentează și mai mult moara de zvonuri. După prezentarea de la începutul lunii februarie, probabil că noile smartphone-uri vor ateriza rapid în magazine. Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra ar putea fi disponibile pe piață la începutul lunii martie.

Probabil locația rămâne San Francisco pentru lansara seriei Galaxy S20

Din câte se știe, Samsung nu a trimis încă nicio invitație oficială presei. Cu toate acestea, videoclipul scurt pentru evenimentul neambalat este considerat autentic, o confirmare oficială ar trebui să urmeze în scurt timp. Încă nu este clar unde va avea loc evenimentul în acest an. Este posibil ca evenimentul să aibă loc la San Francisco, locație despre care au fost zvonuri până acum.

Este pentru prima dată când primim un model „Ultra” la seria Galaxy S, probabil cu o diagonală de 6,9 inch și doar în variantă 5G. Smartphone-ul va depăși fără probleme 1.000 de euro. Galaxy Fold 2 este telefonul pliabil cu design tip clamshell despre care am tot scris, va fi mai ieftin și va costa în jur de 750 de euro.

Samsung nu a confirmat nimic oficial, data, ora sau locul următorului său eveniment „Galaxy Unpacked 2020”. Acesta va avea loc cel mai probabil la San Francisco în California, acolo unde a fost lansată și seria Galaxy S10.