Acasă Stiri Samsung Galaxy S20 deschide o nouă eră în fotografie

Samsung Galaxy S20 deschide o nouă eră în fotografie

Indiferent dacă sunteți în lumină slabă sau dacă subiectul care vreți să-l fotografiați este prea departe, uneori obținerea fotografiei perfecte nu este posibilă fără echipamentul potrivit. Aparatul foto aflat pe Galaxy S20 a rezolvat acest lucru și combină un sistem hardware și software alimentat de AI. Astfel nu faceți niciodată compromisuri privind calitatea unei fotografii cu seria Galaxy S20.

Prin intermediul SamsungNews, vom arunca o privire asupra noii tehnologii din spatele camerelor foto aflate pe seria Galaxy S20. Ultimele smartphone-uri din seria Galaxy S20 sunt dotate cu tot ce a avut Samsung mai bun în domeniul foto. Camerele de 108MP și 64MP împreună cu software-ul alimentat de AI fac departamentul foto din seria S20 imbatabil.

Fotografii cu o claritate incredibilă și rezoluție înaltă de 108MP / 64MP

Mai multă rezoluție înseamnă mai multe detalii. Camerele foto de pe Galaxy S20 oferă rezoluție super-înaltă, astfel încât să puteți fotografia toate detaliile. S20 Ultra are o cameră de 108MP, în timp ce S20 și S20+ au una de 64MP. Deși îndepărtarea zonelor exterioare nedorite dintr-o fotografie poate însemna pierderea detaliilor, cu senzorii de înaltă rezoluție de pe Galaxy S20 aveți o rezoluție suficientă pentru a face fotografii foarte clare cu multe detalii.

Totul începe cu o schimbare fundamentală a arhitecturii senzorului, atât în ​​ceea ce privește dimensiunea senzorului de imagine, cât și tehnologia încorporată. Senzorii mai mari capătă mai multă lumină, astfel încât obțineți o calitate a imaginii bogată chiar și în situații de lumină scăzută.

Rezoluția reprezintă o măsură a clarității sau a gradului de detaliere a unei imagini digitale. Cu cât se regăsesc mai mulți pixeli, de exemplu (1440 x 2960), care sunt în esență niște puncte care formează imaginea, cu atât detaliile dintr-o fotografie vor fi mai multe și mai clare.

Galaxy S20 Ultra duce lucrurile cu un pas mai departe cu ajutorul camerei de 108MP. Aceasta trece între tehnologiile nona-binning și re-mozaic, pentru a oferi imagini cu mai multă claritate chiar și în medii cu lumină scăzută.

Nona-binning pentru condiții de lumină slabă. Tehnologia Nona-binning îmbină nouă pixeli într-un singur, astfel încât camera de 108MP oferă o fotografie de 12MP. Pixeli mai mari produși de tehnologia nona-binning pot capta mai multă lumină pentru o claritate îmbunătățită, chiar și în condiții de lumină scăzută.

Re-mozaic pentru condiții de lumină puternică. Re-mozaicul reorganizează pixeli de culoare pentru a aduce mai multe detalii. Algoritmul re-mozaic remapează pixelii într-un model RGB convențional, producând imagini mai detaliate în condiții de lumină puternică. Puteți trece cu ușurință la modul 108MP din meniul Setări rapide: Cameră > Foto > Raport > 108MP.

Vedeți mai departe și mai bine cu Space Zoom cu teleobiectiv

Tehnologia Space Zoom de la Galaxy S20 folosește o combinație de zoom optic hibrid și o tehnologie de zoom cu rezoluție superioară. Aceasta include procesare AI cu mai multe cadre (zoom digital alimentat cu AI) pentru a vă asigura că, chiar și atunci când sunteți departe, puteți mări pentru a apropia foarte mult.

Noul Hybrid Optic Zoom de la Galaxy S20 combină un senzor avansat de înaltă rezoluție de imagine cu un obiectiv complet nou. Obiectivul a fost conceput pentru a oferi mai multă valoare utilizatorilor decât zoom-ul optic tradițional. Datorită acestei noi tehnologii, Galaxy S20 și S20+ pot realiza un zoom optic hibrid 3x, în timp ce Galaxy S20 Ultra poate obține un zoom optic hibrid de 10x. Cu zoom digital alimentat de AI, puteți vedea și mai departe, până la 30x pe Galaxy S20 și S20+ și până la 100x pe Samsung Galaxy S20 Ultra.

Pentru a obține un zoom 100x, Galaxy S20 Ultra utilizează un obiectiv pliat (tip periscop) și un senzor de înaltă rezoluție. Obiectivul pliat oferă un zoom optic hibrid de până la 10x, în timp ce tehnologia super-rezoluție oferă un zoom suplimentar de 10x cu procesare AI cu mai multe cadre. Această tehnologie reduce tremurul mâinilor și pierderea de calitate la niveluri ridicate de zoom. Imaginile produse sunt clare datorită combinației dintre optica lentilelor și senzorul de înaltă rezoluție.

Camera de 48MP și camera tip periscop

Camera de 48MP: Una dintre camerele de pe Samsung Galaxy S20 este de 48MP. Aceasta trece între tetra-binning și re-mozaic în funcție de condițiile de fotografiere, cum ar fi nivelul de luminozitate sau raportul de zoom. Tetra-binning combină 4 pixeli în 1, rezultând o fotografie de 12MP cu pixeli mai mari. Când pixelii RGB sunt reorganizați cu tehnologia de re-mozaic, fiecare pixel funcționează independent pentru a oferi un zoom de până la 10x.

Obiectivul pliat: Galaxy S20 Ultra folosește un obiectiv zoom pliat pentru mai multă capacitate de zoom într-un spațiu mic. Obiectivul este plat și este poziționat în partea de jos a camerei telefonului. Lumina care vine din spatele telefonului este redirecționată printr-o prismă în lentilă, reflectând spre dreapta într-un unghi de 90° printr-o serie de elemente optice. Acestea cresc distanța focală, la fel cu modul în care funcționează un periscop. Reducând atât înălțimea cât și lățimea camerei, Samsung oferă funcții de zoom inovatoare.

Stiri

Samsung este imbatabil în domeniul televizoarelor: lider și în Q2 2020

Samsung este un adevărat izvor de noi tehnologii mobile, dar și în domeniul televizoarelor. La sfârșitul săptămânii trecute consultanții din lanțul de...

Samsung a activat funcția ECG pe Galaxy Watch Active 2 în Coreea

Samsung a activat în cele din urmă funcția ECG sau măsurarea electrocardiogramei pe Galaxy Watch Active 2. Deocamdată, Coreea de Sud este...

Samsung lucrează la un nou laptop: Galaxy Book Flex 5G

Săptămâna trecută Samsung a prezentat o serie de produse noi Galaxy. Au văzut lumina zilei seria Galaxy Note 20, smartphone-ul pliabil Galaxy...

Galaxy Watch 3 vs Galaxy Watch: ce smartwatch este mai bun pentru tine?

Samsung Galaxy Watch 3 este succesorul așteptată cu nerăbdare al originalului Samsung Galaxy Watch. Acesta din urmă este unul dintre cele mai...

Samsung se așteaptă la o cerere mai mică pentru seria Galaxy Note 20

Samsung a lansat seria Galaxy Note 20 drept noile „telefoane de putere” pentru lumea în continuă schimbare. Cu toate acestea, aparent compania...

Audiență uriașă pentru lansarea online Samsung Galaxy Unpacked

Samsung a lansat în 5 august o adevărată galaxie de noi stele, unele mai strălucitoare ca altele. Au fost lansate Galaxy Note...

Samsung Galaxy Z Fold 2 lansat cu multe îmbunătățiri importante

Samsung Galaxy Z Fold 2 este oficial și aduce îmbunătățiri majore la un preț deocamdată necunoscut. Încă de la introducerea primului Galaxy...