Anul trecut, aproximativ în aceeași perioadă, gigantul tech a prezentat Galaxy S10+ Olympic Edition, un smartphone care va fi oferit gratuit participanților la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. La sfârșitul săptămânii trecute compania sud-coreeană a lansat un nou smartphone cu dedicație pentru Olimpiadă. Samsung Galaxy S20+ 5G Olimpic Edition a fost dezvăluit oficial.

Cu toate acestea, spre deosebire de Galaxy S10+ Olympic Edition, această ediție va fi disponibilă pentru cumpărare. După cum vă puteți imagina, va fi fabricat doar un număr limitat de smartphone-uri. În acest fel cei ce vor dori să cumpere un Samsung Galaxy S20+ 5G Olimpic Edition vor trebui să se înregistreze în prealabil și să sperăm că apoi vor rămâne suficiente dispozitive și pentru alți doritori.

Galaxy S20+ 5G Olimpic Edition este în prezent o exclusivitate pentru Japonia. Samsung nu a anunțat încă dacă telefonul va fi vândut și pe alte piețe. Nu există nicio știre dacă această Ediție Olimpică va fi pusă la vânzare și pe piața proprie a companiei Samsung din Coreea de Sud.

[vc_btn title=”Verifică Ofertă – Galaxy S20 ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fl.profitshare.ro%2Fl%2F7349941||target:%20_blank|rel:nofollow”]

[vc_btn title=”Arată-mi Preț – Galaxy S20 Ultra ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fl.profitshare.ro%2Fl%2F7281380||target:%20_blank|rel:nofollow”]

Galaxy S20+ 5G Olimpic Edition cu logo-ul Tokyo Olimpics 2020 pe spate

În ceea ce privește prețul, Galaxy S20+ 5G Olympic Edition va fi disponibil pentru achiziționarea în Japonia pentru echivalentul a 1.050 dolari. Un preț nu mult mai mare decât versiunea standard a lui Galaxy S20+, conform PhoneArena. Smartphone-ul va fi la vânzare prin operatorul local de telefonie mobilă NTT DoCoMo dinn iunie. Nu a fost înaintată o dată concretă pentru pre-comenzi, dar veți putea să pre-comandați telefonul foarte curând.

Samsung Galaxy S20+ Olympic Edition vine într-o carcasă de de culoare aurie mată și prezintă logo-ul Tokyo Olympics 2020 în partea din spate. De asemenea, smartphone-ul va fi ambalat într-o cutie de vânzare cu temă olimpică. Ca specificații și caracteristici Galaxy S20+ 5G Olimpic Edition nu va fi diferit de modelul standard Galaxy S20+.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Deviza Jocurilor Olimpice este: Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă! Sunt cuvintele lui Pierre de Coubertin pedagog și istoric francez, fondatorul CIO și părintele Jocurilor Olimpice moderne. Jocurile Olimpice au fost reluate în 1886 iar Coubertin a avut un rol esențial în organizarea lor.[/vc_message]

Decizia de a vinde Galaxy S20+ 5G Olympic Edition pentru alți clienți ar putea avea ceva de-a face cu focarul de coronavirus. Deși Japonia nu a fost lovită de pandemie la fel de tare ca alte țări, nu este deocamdată clar dacă Olimpiada va avea loc sau nu în acest an sau va fi amânată până în 2021. Jocurile Olimpice de vară 2020 vor avea loc la Tokyo, Japonia, între 24 iulie și 9 august. Vor avea loc mai multe evenimente preliminare începând cu 22 iulie.

Samsung sponsorizează de peste 30 de ani Jocurile Olimpice și va continua să sponsorizeze toate Jocurile Olimpice până la Los Angeles 2028. Dacă Jocurile Olimpice de Vară 2020 vor fi anulate, sperăm că nu, acest smartphone poate să fie un articol de colecție foarte rar.