Acasă Stiri Samsung Galaxy S21 4G în lucru, va fi destinat piețelor fără rețele...

Samsung Galaxy S21 4G în lucru, va fi destinat piețelor fără rețele 5G

Toate modelele seriei S21, Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra sunt lansate cu o conectivitate 5G. Acum se pare că gigantul tech intenționează să lanseze o variantă Samsung Galaxy S21 4G, a modelului mai mic, Galaxy S21. Două modele noi au fost certificate de Bluetooth SIG și vin cu numerele de model SM-G990F și SM-G990F_DS.

Este posibil ca Samsung Galaxy S21 4G să fie disponibil atât în ​​opțiunea SIM unică, cât și în opțiunea Dual-SIM. Aceste două modele reprezintă același dispozitiv, dar unul cu un singur SIM, iar celălalt cu suport Dual-SIM (DS). Numărul de model al acestor două modele este diferite față de numărul actual de model SM-G991X al Galaxy S21 5G.

Samsung Galaxy S21 4G pentru piețele fără rețele 5G

Aceste variante sunt pentru conectivitate 4G, conform Android Headlines. Acestea ar putea fi destinate piețelor în care rețelele 5G nu sunt încă disponibile. Astfel credem că acest Samsung Galaxy S21 4G va fi disponibil și în România alături de varianta 5G. Referitor la acest nou smartphone, probabil Samsung a luat în considerare faptul că există o mulțime de piețe în care 5G este abia prezent sau deloc prezent.

Rețineți că aceasta nu este o confirmare a faptului că primim un Galaxy S21 4G. Acest număr de model nu confirmă o lansare, dar se pare că la asta ne uităm. Va trebui să așteptăm mai multe informații și chiar o confirmare de la Samsung.

În 2021, acoperirea rețelelor 5G va ajunge la ~1,95 miliarde de persoane, reprezentând aproximativ 25% din populația globală. Până în 2025, ~53% din populația globală, 4,14 miliarde de oameni, va avea acces la 5G.

Toate cele trei telefoane sunt livrate cu Snapdragon 888 sau Exynos 2100, în funcție de piața în care le cumpărați. Indiferent, unde le cumpărați suportul 5G este inclus pe toate. Lansarea unei variante 4G are sens, presupunând că Samsung poate reduce etichetele de preț în același timp. Dacă nu va fi cazul, atunci nu are rost. Utilizatorii de pe piețele non-5G pot utiliza și aceste dispozitive, dar pur și simplu nu vor putea accesa funcționalitatea 5G.

5G este prezent timid în marea majoritate a piețelor și este posibil ca acest lucru să nu se schimbe în curând. Prezența 5G este în creștere, dar foarte încet în contextul actual. Dacă cumpărați un telefon 5G este mai degrabă o investiție pentru viitor decât orice altceva. Sunt țări, printre care și România, unde un smartphone 5G nu se justifică în acest moment. Eventual unul mai ieftin cum ar fi Samsung Galaxy A42 5G.

Stiri

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...

Galaxy A32 are acum o opțiune 4G, modificări față de varianta 5G

În ianuarie Samsung a dezvăluit cel mai ieftin model 5G, Galaxy A32 5G, care se așteaptă să fie lansat în curând în...