Seria Galaxy S21 va fi fabricată în Coreea, Vietnam, Brazilia și Indonezia

961
Sursa Foto: @jon_prosser

Despre seria Samsung Galaxy S21 au început deja să apară informații cu o frecvență din ce în ce mai mare. Aceste zvonuri sunt momentan din surse care au legătură cu lanțului de aprovizionare al companiei pentru viitoarea serie. Având în vedere că lansarea seriei S21 (S30) este la aproximativ două luni distanță, nu este deloc o surpriză.

Acum, un tweet de Jon Prosser, cunoscut pentru informațiile sale privind lansările de smartphone-uri, a indicat data potențială a anunțului seriei Samsung Galaxy S21. În paralel, JonProsser a prezentat și datele de precomandă și de vânzare ale seriei S21. Aflăm cu această ocazie că viitoarea serie Samsung va avea un total de șase opțiuni de culoare pentru diferitele sale versiuni.

Galaxy S21 este fabricată în Vietnam, Coreea, Indonezia și Brazilia

Potrivit lui Prosser, seria Samsung Galaxy S21 urmează să fie lansată pe 14 ianuarie 2021. Informația de la Prosser este în conformitate cu a publicației germane WinFuture, care a indicat, de asemenea, că procesul de producție pentru Samsung Galaxy S21 a început cu producția în masă a componentelor necesare pentru asamblarea viitoarelor telefoane.

Conform MySmartPrice, noi informații suplimentare sugerează că viitoarea serie S21 este fabricată de Samsung în mai multe țări. Vom avea telefoane Made în Vietnam, Coreea de Sud, Indonezia și Brazilia. Pe modele încă nu știm unde va fi fabricat fiecare în parte. Partenerii din lanțul de aprovizionare Samsung furnizează în prezent componentele cheie pentru aceste fabrici, pentru producerea telefonului.

Indonezia este o țară insulară amplasată în Asia de Sud-Est. Este formată din 17.508 insule și treizeci și trei de provincii. Cele mai importante sunt Borneo, Sumatra și Jawa. Indonezia are peste 267 de milioane de locuitori, este a patra cea mai populată țară a lumii.

Jon Prosser a declarat că smartphone-urile din seria S21 vor fi merge la precomenzi pe toate piețele eligibile începând cu data lansării – 14 ianuarie. Vânzările oficiale ale smartphone-ului vor începe pe 29 ianuarie, la două săptămâni după anunțul dispozitivelor. Deși nu separă S21, S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra, Prosser a declarat că smartphone-urile emblematice viitoare vor avea un total de șase variante de culori – negru, alb, gri, argintiu, violet și roz.

Informații conexe acestui lucru oferă detalii despre cum ar arăta fiecare dintre telefoanele seriei Samsung Galaxy S21. Potrivit lui Ross Young, varianta standard Samsung Galaxy S21 va veni cu variante de culoare gri, roz, violet și alb. S21+ va avea finisaje negre și argintii, iar S21 Ultra va avea culorile argintiu și violet.