Samsung Galaxy S21 FE primește actualizarea din noiembrie 2023

321
Samsung Galaxy S21 FE
Sursa foto: via crast.net

Dincolo de actualizarea la Android 14 și One UI 6.0, așteptată încă de mulți fani Samsung, compania coreeană lansează în continuare și actualizarea de securitate din noiembrie 2023. Samsung a extins constant actualizarea de securitate din noiembrie 2023 la mai multe dispozitive Galaxy. Anterior, patch-ul de securitate a fost lansat pentru Galaxy S23 FE și Galaxy S20 FE. Acum, ajunge la încă un dispozitiv Fan Edition, Samsung Galaxy S21 FE.

Ieri varianta Exynos a lui Samsung Galaxy S20 FE a primit actualizarea din noiembrie 2023 în unele țări din America Latină, inclusiv Brazilia și Mexic. Cea mai recentă actualizare are numărul de versiune de firmware G780FXXSDFWJ8, potrivit SamLover. Acum, Samsung Galaxy S21 FE primește noua actualizare în SUA și Brazilia. Modelele braziliene ale lui Samsung Galaxy S21FE primesc noua actualizare cu numărul de versiune de firmware G990EXXS7EWK1. Între timp în SUA, telefoanele Galaxy S21 FE blocate în unele rețele mobile primesc actualizarea cu versiunea de firmware G990USQS9EWK1.

Cea mai recentă actualizare din noiembrie 2023 nu aduce nimic spectaculos pe Galaxy S21 FE. Lucrurile bune vor veni cu Android 14 și One UI 6.0. Cea mai recentă actualizare include doar câteva îmbunătățiri noi legate de securitate prin remedierea numărului de erori. În detaliu, există mai mult de 60 peticiri a unor probleme făcute de Samsung pentru a consolida securitatea.

Este de remarcat faptul că Galaxy S21 FE este listat în categoria actualizări lunare de securitate. Prin urmare, primește o actualizare pe lună. Anterior, a primit actualizarea One UI 5.1, care a adus multe funcții noi, dar după aceea, a primit doar corecții de securitate.

Securitatea este o prioritate de top pentru producătorii de telefoane. Asigurați-vă că toate actualizările de securitate sunt instalate! Majoritatea programelor malware care afectează dispozitivele mobile se bazează pe software învechit și neprotejat.

Samsung Galaxy S21 FE a fost lansat la începutul anului 2022 cu Android 12 și interfața One UI 4. La sfârșitul anului trecut, a fost actualizat la Android 13 și One UI 5.0. Galaxy S21 Fan Edition va primi încă trei actualizări ale sistemului de operare Android (până la Android 16) în viitor. De asemenea, acest telefon va primi cinci ani de actualizări de software.

Dacă dețineți un Galaxy S21 Fan Edition și locuiți într-una dintre țările din zonele menționate mai sus, trebuie să primiți o notificare că actualizarea a sosit pe telefon. Alternativ puteți verifica dacă există o nouă actualizare de software pe telefon. Mergeți la Setări -> Actualizare Software -> Descărcare și instalare. Dacă nu a ajuns, încercați mai târziu poate ajunge în orice moment.

Se așteaptă ca Samsung să lanseze actualizarea la Android 14 și interfața One UI 6.0 pentru S21 FE înainte de sfârșitul acestui an.