Galaxy S21 FE primește actualizarea de securitate din iunie 2022

186
Galaxy S21 FE primeste actualizarea de securitate din iunie 2022
Sursa Foto: androidauthority.com

Samsung a început să lanseze corecția de securitate Android din iunie 2022 pe Galaxy S21 FE. Ca de obicei, versiunea SMR (Security Maintenance Release) din iunie pentru Galaxy S21 FE nu este disponibilă în întreaga lume simultan. Actualizarea a fost lansată prima dată pentru utilizatorii din Taiwan și Thailanda. Probabil noua actualizare va fi lansată pe mai multe piețe în zilele următoare.

Firmware-ul are versiunea G990EXXU2CVF1 și include unele remedieri de stabilitate împreună cu îmbunătățirile de securitate. Cu toate acestea, nu există nicio funcție nouă pe Galaxy S21 FE cu cea mai recentă actualizare. Potrivit colegilor noștri de la AndroidAuthority, dimensiunea acestui firmware este de 6,19GB.

Actualizarea din iunie 2022 disponibilă pe Galaxy S21 FE

Toate aceste remedieri vor fi lansate pe Galaxy S21 FE la nivel global în următoarele câteva zile sau săptămâni. Samsung nu intră în detalii, dar este posibil să fi făcut unele optimizări pentru o experiență îmbunătățită a utilizatorului. Dovada în acest sens este mărimea acestui firmware (6,19GB). Samsung lansează de obicei actualizări One UI în mod regulat, dar disponibilitatea poate fi afectată de variantă, operator și regiune.

Galaxy S21 Fan Editon un ecran tactil de 6,4 inch (16,26 cm), procesorul Snapdragon 888 5G (5 nm) și 6GB de RAM. Telefonul are o baterie de 4.500 mAh care acceptă încărcare fără fir de 15W, încărcare rapidă cu fir de 25W și încărcarea inversă Wireless PowerShare de 4,5W. Este certificat IP68 pentru protecție la apă și praf (până la 1,5 metri / 30 de minute).

Huawei Mate 20 Pro lansat în 2018 a fost primul telefon din lume cu funcția de încărcare wireless inversă. Telefoanele din seria Samsung Galaxy S10 au fost primele ale companiei cu încărcare wireless inversă (PowerShare).

După luni de întârzieri Samsung Galaxy S21 FE 5G a fost lansat pe 4 ianuarie 2021. Samsung va oferi patru actualizări majore ale sistemului de operare Android pentru dispozitiv. De asemenea, compania garantează cinci ani de actualizări de securitate pentru acest telefon. A venit cu Android 12 și Samsung One UI 4.0 din cutie. A primit actualizarea la interfața One UI 4.1 la câteva luni după lansare. Actualizarea Android 13 (One UI 5.0) ar trebui să fie următoarea actualizare importantă pentru acest smartphone.

Actualizarea nu este disponibilă încă în Europa, dar poate sosi în orice moment. Veți primi o notificare când a sosit. Dacă nu aveți răbdare puteți verifica manual prin Setări -> Actualizări software -> Descărcare și instalare.