Samsung Galaxy S21 FE poate primi în curând Android 13 și One UI 5.0

354
Samsung Galaxy S21 FE poate primi in cursnd Android 13 si One UI 5.0
Sursa foto: mysmartprice.com

Samsung Galaxy S21 FE nu a fost până acum în programul One UI 5.0 beta bazat pe Android 13. Cu toate acestea se așteaptă ca Samsung să lanseze actualizarea publică Android 13 și One UI 5.0 foarte curând. Samsung a început recent să lanseze noua actualizare de software Android 13 și One UI 5.0 pentru telefoanele sale Galaxy. Seria Galaxy S22 a fost prima parfumată cu noul software.

Următoarele în block-start sunt smartphone-urile Galaxy Z Fold 4 și Galay Z Flip 4 împreună cu seria Galaxy S21. Samsung a dezvăluit oficial cronologia lansării Android 13 și One UI 5.0 în Coreea de Sud. Se așteaptă, de asemenea, ca alte piețe să primească actualizarea mai mult sau mai puțin în același timp. Un telefon care lipsea din lista cronologiei de lansare a fost Samsung Galaxy S21 FE. Telefonul a fost lansat la începutul acestui an, foarte aproape de seria Galaxy S22. Totuși, Samsung nu a dezvăluit niciun detaliu despre actualizarea lui Android 13, acesta fiind un smartphone emblematic lansat în acest an.

În timp ce așteptăm detalii oficiale despre acest lucru, acum au apărut câteva informații despre viitoarea actualizare One UI 5.0 pentru Galaxy S21 FE 5G. Samsung pare să testeze în intern actualizarea Galaxy S21 FE cu One UI 5.0. O captură de ecran încărcată de Samsung One UI Software Updates pe Twitter, via MySmartPrice, a dezvăluit acest lucru.

Samsung Galaxy S21 FE poate primi în curând Android 13

Cum am scris mai sus, Samsung Galaxy S21 FE nu a făcut parte din testarea beta, dar se așteaptă ca Samsung să facă disponibilă actualizarea publică stabilă foarte curând. Dispozitivul a venit cu Android 12 din cutie. Samsung a promis că va oferi patru ani de actualizări Android. Prin urmare, este posibil ca Galaxy S21 FE să primească noua actualizare în săptămânile următoare. Acestea fiind spuse, nu există niciun cuvânt oficial despre calendarul lansării. Vom împărtăși mai multe detalii despre același lucru pe măsură ce și când sunt disponibile.

Numele calendar vine kalendae (latină), termenul pentru prima zi a lunii din calendarul roman. Primele calendare fizice înregistrate, dependente de dezvoltarea scrisului în Orientul Apropiat Antic, sunt cele egiptene și sumeriene din epoca bronzului.

Ce aduce nou One UI 5.0 pe smartphone-ul Samsung Galaxy S21 FE? Samsung a adus unele îmbunătățiri de design în timp ce a adăugat multe funcții noi în noua actualizare One UI. Actualizarea aduce îmbunătățiri minore paletei de culori Android, care se potrivește cu nuanța interfeței de utilizare a sistemului pe baza tapetului. De asemenea, introduce noi pictograme de aplicații pentru aplicațiile native Samsung.

Cu noua actualizare și animațiile sunt mai fluide decât înainte. Utilizatorii de telefoane care rulează One UI 5.0 își pot personaliza ecranul de blocare și pot adăuga mai multe imagini de fundal. De asemenea, pot seta un fundal de apel diferit pentru fiecare contact.

Samsung a introdus și widget-uri stivuite pe ecranul de pornire. Utilizatorii pot adăuga mai multe widget-uri și le pot stivui unul deasupra celuilalt. Există recunoașterea optică a caracterelor (OCR), care permite utilizatorilor să copieze textul din imagini și să le lipească în alte aplicații. Samsung a adăugat, de asemenea, suport pentru mai multe gesturi, cum ar fi glisarea în sus cu două degete pentru a deschide un ecran divizat.