Samsung Galaxy S21 FE poate fi lansat numai pe anumite piețe

370
Samsung Galaxy S21 FE poate lansat numai pe anumite piete
Sursa Foto: via nextpit.com

Am scris recent că Samsung Galaxy S21 FE nu va fi lansat în luna august alături de telefoanele pliabile Samsung. Cel mai probabil va fi anunțat la câteva luni după evenimentul Galaxy Unpacked, undeva în al patrulea trimestru al anului. Dar ceea ce este și mai interesant, acest dispozitiv va fi lansat doar pe piețe limitate, în special în SUA și Europa. Cauza principală este lipsa globală de cipuri. Samsung nu va putea produce suficiente pentru a lansa pe Galaxy S21 FE pe majoritatea piețelor mari.

Mai multe informații spun că Samsung ar putea lansa Galaxy S21 FE cândva în octombrie – noiembrie 2021. Inițial, acesta urma să fie anunțat împreună Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 la evenimentul Unpacked din august. Apoi au început să apară informații că nu va ajunge la acest termen și cel mai probabil va fi lansat în Q4 2021.

Samsung Galaxy S21 FE lansare internațională limitată

Conform AndroidCommunity, care citează surse media sud-coreene, Galaxy S21 FE va fi disponibil doar în SUA și Europa. Deci sunt șanse să ajungă și în România. Asta înseamnă că Galaxy S21 FE nu va fi disponibil cel mai probabil în Africa, Australia, Canada, America de Sud și chiar Asia, inclusiv Coreea de Sud și China. Motivul lansării limitate este lipsa actuală de cipuri pe piață, iar procesorul Snapdragon 888 de 5nn necesar pentru Galaxy S21 FE este unul dintre aceste cipuri.

Ceea ce știm despre Galaxy S21 FE se bazează pe zvonurile apărute anterior. Va avea un display Super AMOLED Infinity-O de 6,5 inch (16,51 centimetri). Alături de procesorul Qualcomm Snapdragon vor fi la bord 6 / 8 GB de RAM și 128 / 256GB stocare. Telefonul are trei camere de 12MP la spate și o cameră selfie de 32MP frontal. Va avea și un cititor de amprente pe ecran. De asemenea, va avea difuzoare stereo și certificare IP67 / 68. Nu vor lipsi Samsung Pay, conectivitate 5G, LTE, GPS, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, NFC și un port USB Tip-C.

Logoul Bluetooth își are originile în istoria nordică, de unde vine și numele. Pictograma este o combinație a inițialelor regelui Harald, Hagal și Bjarkan. Aceste simboluri provin dintr-un alfabet runic, folosit încă din secolul al IX-lea.

Samsung Galaxy S21 Fan Edition va avea o baterie de 4.500mAh, la fel ca Samsung Galaxy S20 FE, dar mai mare decât bateria de 4.000mAh aflată pe modelul Galaxy S21. Culorile pentru Galaxy S21 FE includ negru, alb, violet și verde-măslin. Probabil vom ști mai multe despre Galaxy S21 FE cu cât ne apropiem de perioada preconizată de lansare.