Galaxy S21 FE fără încărcător, fără slot Micro-SD și fără jack de 3,5 mm

752
Galaxy S21 FE fara incarcator fara slot MicroSD
Sursa Foto: via gizmochina.com

Samsung Galaxy S21 FE ar trebui să fie o variantă foarte atractivă, în privința raportului calitate-preț, a seriei-pilot Galaxy S21. Dar acest preț mai mic pentru viitorul smartphone plătește tribut prin lipsa câtorva caracteristici cheie.

Se pare că Samsung Galaxy S21 FE este pe drum și acum au apărut informații proaspete despre viitorul dispozitiv. Putem spune că am aflat câțiva factori cheie în privința acestui telefon. Și lucrurile aflate nu îi va bucura pe fani. Potrivit utilizatorului Twitter Abhishek Yadav, citat de MySmartPrice, Samsung Galaxy S21 FE va fi lansat fără un adaptor de încărcare în cutie. Pentru a face lucrurile și mai rele, S21 FE nu va avea nici slot pentru card Micro-SD pentru extinderea stocării. Și nu am terminat cu veștile rele! Smartphone-ul Fan Edition va sări și peste portul audio de 3,5 mm.

Samsung Galaxy S21 FE are și multe lucruri bune

Cu toate acestea, S21 FE va veni cu rezistență la praf și apă, fiind certificat IP68. Va avea și un senzor de amprentă cu ultrasunete sub afișaj, încărcare wireless și încărcare wireless inversă (Power Share). În departamentul foto va avea trei camere la spate, între care o cameră ultra-wide.

Designul, așa cum a fost și pentru Samsung Galaxy S20 FE, seamănă foarte mult cu seria pilot Galaxy S21. Cu toate acestea, poate exista o diferență în materialul construcției S21 FE, în comparație cu dispozitivele S21 obișnuite. Ne referim în primul rând la un capac spate din plastic (glasstic).

Glasstic este un material plastic mai rezistent. A fost obținut dintr-o combinație de diferite materiale plastice și sticlă pentru o mai mare rezistență. Numele Glasstic este o combinație între cuvintele „glass” (sticlă) și “plastic”.

În ceea ce privește specificațiile, Samsung Galaxy S21 FE va veni cu procesorul Samsung Exynos 2100 pe piețele globale, minus SUA și Europa – unde va fi la bord Qualcomm Snapdragon. Alte specificații includ 8GB RAM și un ecran AMOLED plat de 6,4 inch cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Afișajul este de tip Infinity-O cu o gaură central sus pentru camera selfie de 12MP. În spate, modulul foto are trei camere cu una principală de 32MP, una 12MP și 8MP. De asemenea, este de așteptat să vină cu o baterie de 4.370mAh, cu încărcare rapidă de 25W.

Cu toate acestea, S21 FE poate fi criticat pentru că nu are stocare extensibilă. Ca urmare, ar trebui să vină cu cel puțin 128GB stocare internă. Rămâne de văzut cum va fi primit telefonul Samsung fără încărcător în cutie. Compania oferă totuși un cablu USB-C la USB-C pentru încărcare și transfer de date. Dar adaptorul de încărcare va trebui cumpărat separat de către utilizatori.