Galaxy S21 FE mai aproape de lansare, are pagină de asistență live

385
Galaxy S21 FE mai aproape de lansare are pagina live
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Samsung Galaxy S21 FE este acum cu un pas mai aproape de lansare. De fapt a fost aproape de lansare de mai multe ori până acum! Dar acum, se pare că nu mai este cale de întoarcere. Pagina de asistență a telefonului este acum live, sugerând o lansare iminentă. Pagina de asistență a apărut pe site-ul oficial al companiei din Germania.

Pe site-ul Samsung Germania, dispozitivul este listat cu numărul de model SM-G990B / DS. Din păcate, această pagină de asistență nu împărtășește prea multe informații. Numărul de model respectiv este tot ceea ce a fost distribuit. Dar este importantă apariția paginii live, lucru ce denotă o lansare în zilele următoare.

Galaxy S21 FE are pagină de asistență pe Samsung Germania

Se zvonește că viitorul smartphone premium Galaxy S21 FE va veni atât în ​​variantele Snapdragon 888, cât și Exynos 2100. Cu toate acestea, nu suntem siguri ce variantă va disponibilă în Europa și, automat și în România. Telefonul ar fi trebuit să sosească alături de Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 luna trecută, dar Samsung a decis să amâne lansarea. Se pare că vina o poartă lipsa globală de cipuri.

Designul telefonului a apărut de mai multe ori. Galaxy S21 FE va fi ceva între Galaxy S20 FE și Galaxy S21. Cel mai probabil va include încă o dată un spate din plastic, din glasstic. Telefonul va include un ecran cu rata de actualizare 120Hz, încărcare rapidă și multe altele. Acesta va avea un afișaj plat, cu o gaură de afișare poziționată central sus pe ecran.

Glasstic este un material plastic mai rezistent. A fost obținut dintr-o combinație de diferite materiale plastice și sticlă pentru o mai mare rezistență. Numele Glasstic este o combinație între cuvintele „glass” (sticlă) și “plastic”.

Trei camere vor fi incluse pe spate, în timp ce telefonul va veni în mai multe variante de culoare. În departamentul foto ne așteptăm la o cameră principală de 12MP, o cameră ultra-wide de 12MP și o cameră teleobiectiv de 8 megapixeli pe spate.

Pentru telefon se zvonește un ecran Super AMOLED FullHD+ cu diagonala de 6,5 inch (16,51 cm). De asemenea, va fi inclus și un scaner de amprentă pe ecran, deși rămâne de văzut dacă va fi unul cu ultrasunete sau unul optic. Android 11 va fi preinstalat, împreună cu interfața Samsung One UI 3.0. Se așteaptă ca telefonul să utilizeze o baterie de 4.500mAh și o încărcare rapidă de 25W prin cablu. Încărcarea fără fir va fi, de asemenea, acceptată, conform AndroidHeadlines.