Galaxy S21 FE și S20 FE primesc patch-ul din februarie în Europa

179
Galaxy S21 FE and Galaxy S20 FE
Sursa foto: via sammobile.com

Actualizarea de securitate din februarie 2024 încă mai trebuie să ajungă la unele dispozitive. Samsung distribuie treptat actualizarea din februarie de la o regiune la alta; prin urmare, este nevoie de timp pentru a extinde actualizarea la unitățile eligibile ale smartphone-urilor rămase. La fel se întâmplă și acum cu dispozitivele Galaxy S21 FE și S20 FE.

Aceste telefon Fan Edition au primit inițial actualizarea din februarie în Statele Unite și Brazilia. Acum Galaxy S21 FE și S20 FE au început să primească aceeași actualizarea și în Europa, potrivit SamLover. De remarcat faptul că există două modele de Galaxy S21 FE. Un telefon cu numărul de model SM-G990B2, care primește actualizarea cu numărul de versiune G990B2XXS5FXA7. Între timp celălalt model, SM-G990B, primește actualizarea cu numărul de versiune de firmware G990BXXS6FXA7. Utilizatorii care dețin Samsung Galaxy S20 FE pot identifica cea mai recentă actualizare după numărul versiunii de firmware, G781BXXS9HXA6.

Cea mai recentă actualizare aduce doar patch-ul de securitate din februarie 2024. Efectiv nu va aduce nicio caracteristică nouă pentru dispozitive, dar va oferi unele îmbunătățiri semnificative pentru securitatea acestora. Odată cu aceasta, actualizarea aduce uneori și unele inovații sub capotă care îmbunătățesc în cele din urmă performanța și stabilitatea dispozitivelor.

Trecând la câteva detalii generale, Samsung a introdus actualizarea de securitate din februarie 2024, care rezolvă peste 60 de probleme de securitate. Dintre acestea, 61 țin de Google și rezolvă problemele legate de sistemul de operare Android. Celelalte sunt rezolvate de Samsung, sunt problemele abordate în mod specific de dispozitivele Galaxy.

Samsung înseamnă în limba coreeană „trei stele”, de aici și trimiterea la Galaxy. “Stelele” înseamnă „veșnic” sau „etern”, precum stelele de pe bolta cerului. Sloganul companiei Samsung este „Inspire the World, Create the Future„.

Samsung Galaxy S21 FE a fost lansat la începutul lui 2022 cu Android 12 și interfața One UI 4. A fost actualizat la Android 13 și One UI 5.0 și la Android 14 și One UI 6.0. Telefonul va primi încă două actualizări de Android (până la Android 16) în viitor. De asemenea, acest telefon va primi cinci ani de actualizări de securitate.

Samsung Galaxy S20 FE a fost lansat cu sistemul de operare Android 11 și interfața One UI 3.1. A primit apoi Android 12 și One UI 4.0, acum rulează pe Android 13 și One UI 5.0. Nu va primi Android 14 și One UI 6.0, își încheie cariera pe Android 13.

Dacă utilizați un Galaxy S21 FE și S20 FE în Europa, atunci ar trebui să primiți notificarea despre disponibilitatea actualizării. Așteptați notificarea automată sau verificați manual dacă o puteți descărca deja pe dispozitivul dvs. Pentru asta mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.