Samsung va lansa pe Galaxy S21 FE doar în SUA și Europa

363
Samsung va lansa pe Galaxy S21 FE doar SUA si Europa
Sursa Foto: en.yna.co.kr

Samsung are în vedere lansarea viitorului model de buget al smartphone-ului Galaxy S21 numai în Statele Unite și Europa. Chiar dacă până acum au mai fost astfel de zvonuri, confirmarea vine din surse mass-media din patria Samsung. Cauza acestei disponibilități limitate este, așa cum am mai scris, penuria globală de semiconductori.

Inițial S21 FE era programat pentru o lansare la nivel global. Samsung a sperat la un succes cel puțin la nivelul modelului Galaxy S20 FE, vândut foarte bine în SUA și Europa. Acum gigantul high-tech a renunțat la lansarea modelului Galaxy S21 Fan Edition pe piața internă și la alte țări în urma aprovizionării restrânse cu procesoare de aplicații mobile, potrivit agenției de presă Yonhap.

Galaxy S21 FE cu procesoare Snapdragon și Exynos

Samsung Galaxy S21 FE va fi alimentat de procesorul Snapdragon 888 de la Qualcomm. Dar, din cauza problemelor de aprovizionare, compania sud-coreeană ar putea folosi și cipuri Exynos interne. Surse din interiorul Samsung, sub protecția anonimatului, au prezis, de asemenea, că Samsung ar putea amâna și mai mult lansarea acestui model. La ora actuală știm că smartphone-ul Fan Edition va fi lansat în luna octombrie. O lansare mai târzie ar încurca seria Galaxy S22.

Cel mai mare producător de smartphone-uri din lume a fost așteptat să dezvăluie pe Galaxy S21 Fan Edition cu noile sale smartphone-uri pliabile la evenimentul online Galaxy Unpacked din 11 august. Dar observatorii de pe piață prezic acum că S21 FE va fi lansat separat la un eveniment în octombrie.

Won este moneda oficială din Coreea. Won-ul (KRW) a fost folosit pentru prima data între anii 1902 și 1910. Un won este împărțit în 100 de jeoni. Jeon-ul nu este utilizat pentru tranzacțiile zilnice și apare doar în cursul de schimb valutar.

Galaxy S21 FE este ediția bugetară a seriei Galaxy S21 lansată în ianuarie. Conform mai multor informații modelul Galaxy S21 Fan Edition va costa în jur de 700.000 de woni (~610$). Samsung nu a confirmat încă nicio informație cu privire la specificațiile lui S21 FE. Mai multe surse spun că va veni cu un afișaj de 6,4 inch (16,26 cm) și cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. De asemenea, se așteaptă ca dispozitivul să aibă trei camere la spate și o baterie de 4.370mAh.