Seria Galaxy S21 ar putea fi lansată la vânzare în februarie 2021

576
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Data lansării seriei Samsung Galaxy S21 ar putea fi mai devreme decât de obicei. Este ceva logic având în vedere că lansarea este așteptată să fie mai devreme decât cronologia tipică Samsung. Un comunicat de presă sud-coreean afirmă că Samsung Galaxy S21 este așteptat să fie pus în vânzare în februarie 2021, la o lună după lansarea zvonurilor din ianuarie.

Unii analiști sugerează că specificațiile lui S21 Ultra s-ar putea să nu fie cu totul diferite de predecesorul său. Cu toate acestea, este de așteptat ca telefonul să accepte un S Pen. Acest lucru l-ar face primul telefon capabil de intrări S Pen din seria Galaxy S. Se zvonește că Samsung Galaxy S21 Ultra a intrat deja în producție.

Procesorul Exynos 2.100 pe seria Galaxy S21

Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra vor avea noul procesor Exynos 2100 al companiei Samsung, conform 91Mobiles. În timp ce predecesorul său Samsung Exynos 990, nu a fost mai bun ca Snapdragon 865, acesta pare mai promițător. Cipul de 5 nm va utiliza nucleele ARM Cortex-X1 și Cortex-A78, ceea ce va crește în mod semnificativ performanța sa generală.

Lucrurile ar putea, de asemenea, să devină mult mai interesante în departamentul foto. Galaxy S21 Ultra, în special, este de așteptat să fie primul dispozitiv Samsung care vine cu o configurație penta-camera. Obiectivul său ISOCELL HM2 de 108MP va fi însoțit probabil de un obiectiv cu unghi ultra-larg și de două teleobiective, dintre care unul va utiliza un design în stil periscop. Sperăm că modelele Galaxy S20 și Galaxy S20+ vor primi și ele îmbunătățiri semnificative ale camerelor.

UWB – ultra-wide band este o tehnologie radio care poate utiliza un nivel de energie foarte scăzut pentru comunicații cu rază scurtă de acțiune, cu lățime de bandă mare. Începând din septembrie 2019, UWB a început să apară pe smartphone-urile de ultimă generație.

Alte specificații despre seria S21 zvonite includ suport pentru încărcare rapidă de până la 60W; ecrane Super AMOLED cu rata de actualizare de 120Hz; o baterie de 5.000 mAh pentru varianta Ultra și un cip de bandă ultra-largă (UWB). Detaliile prețurilor seriei Galaxy S21 sunt rare, dar zvonurile sugerează că S21 Ultra ar putea fi vândut cu amănuntul începând de la un preț de bază de 1.400 de euro.