Galaxy S21 Ultra mai bun decât iPhone 12 Pro Max în testul de cădere

567
Galaxy S21 Ultra mai bun ca iPhone 12 Pro Max in testul de cadere
Sursa Foto: @EverythingAppleProEAP

Samsung Galaxy S21 Ultra este cel mai bine dotat smartphone din seria Galaxy S21. A atras imediat toate privirile și toată lumea a fost foarte interesată de ce poate și cât este de rezistent. O comparație cu Apple iPhone 12 Pro Max a fost inevitabilă. Este rivalul său de același calibru de pe piață.

Aceste excelente smartphone-uri, Galaxy S21 Ultra și iPhone 12 Pro Max au fost supuse unui test de cădere pentru a le fi testată rezistența. Efectuat de canalul YouTube EAP, acest test exhaustiv de durabilitate a dat rezultate destul de previzibile. Samsung Galaxy S21 Ultra s-a impus în fața smartphone-ului Apple.

Galaxy S21 Ultra mai rezistent decât iPhone 12 Pro Max

Asta nu înseamnă că Samsung Galaxy S21 Ultra nu a avut de suferit. Dar smartphone-urile ultra-premium de la Samsung a trecut peste acest test cu mai puține daune în comparație cu flagship-ul Apple care a fost serios avariat. Rezultatul este același de ani de zile, conform SamMobile. Modelele anterioare cum ar fi Samsung Galaxy S20 Ultra sau Galaxy Note 20 Ultra, au fost și ele mult mai rezistente decât omologii lor Apple.

Da, suntem mulțumiți de cum a rezistat S21 Ultra. Acest lucru va liniști și încânta pe toți cei care vor cumpăra acest model. În timp ce opusul se poate spune despre familia iPhone, sau Apple iPhone 12 Pro Max în particular. În cele din urmă, oricine cheltuie echivalentul a sute de dolari pe un smartphone Apple va trebui să investească neapărat și într-o husă de protecție. Sigur că recomandăm acest lucru și pentru modelul Samsung.

Steve Jobs a considerat că numele Apple sună prietenos, plin de viață și nu intimidant. Numele Apple a fost pus de Steve Jobs după ce a fost într-o livadă cu meri, acesta urmând o dietă cu fructe. Sigla Apple, cu un măr de culoare neagră, este în uz din 1998.

S21 Ultra un smartphone foarte rezistent

Un alt lucru de reținut este că situații de acest gen rar se întâmplă în viața reală. Dar nici nu trebuie exclusă această posibilitate! Majoritatea proprietarilor de Galaxy S21 Ultra nu vor ajunge să scape telefonul de la înălțimea taliei. Din fericire, chiar dacă acest lucru se întâmplă, calitatea construcției Samsung își spune cuvântul: smarphone-ul S21 Ultra excelează și în acest domeniu!

Seria Galaxy S21 este deja la vânzare în întreaga. În comparație cu familia Galaxy S20 de anul trecut, Samsung a lansat noua gamă cu prețuri mai mici. Și, în timp ce această reducere a necesitat unele compromisuri pentru Galaxy S21 și Galaxy S21+, compania nu a făcut niciunul cu Galaxy S21 Ultra, în ciuda prețului mai mic.