Galaxy S21 Ultra ar putea avea cel mai puternic teleobiectiv de pe piață

634
Sursa Foto: via SamMobile.com

Suntem la două luni distanță de lansarea seriei Galaxy S21 și fotografii bazate pe CAD apărut în urmă cu câteva săptămâni. De două zile toate specificațiile importante pe Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra au fost dezvăluite. Ați văzut și citit toate acestea și pe iLoveSamsung, deci avem o idee ce îmbunătățiri ne așteptă anul viitor.

Acum, au apărut detalii suplimentare cu privire la camerele aflate pe Galaxy S21 Ultra. Potrivit Ice Universe – @UniverseIce, smartphone-ul Galaxy S21 Ultra va avea două camere de 10MP. Una dintre ele cu obiectiv cu zoom optic de 3x și cealaltă cu obiectiv cu zoom optic de 10x. Mai mult, telefonul ar putea avea cel mai bun teleobiectiv din istorie, datorită senzorilor mai mari și a focalizării automate mai rapide.

Galaxy S21 Ultra îmbunătățire imensă față de S20 Ultra

Ambele camere foto de pe Galaxy S21 Ultra utilizează senzori de 1 / 2,8 inch cu pixeli de 1,22 µm și focalizare automată cu detectare de fază cu doi pixeli. Aceasta este o îmbunătățire imensă față de senzorul de 48MP (1/2 inch) cu pixeli de 0,8µm de la S20 Ultra. Astfel fotografiile realizate cu Samsung Galaxy S21 Ultra vor avea mult mai multe detalii și o fidelitate extraordinară.

Focalizarea automată cu doi pixeli pentru camerele foto are ca rezultat o performanță de focalizare mai rapidă și mai fiabilă. Comparativ cu S20 Ultra, S21 Ultra ar putea capta și imagini portret mai bune, datorită camerei foto dedicate. Dacă vă amintiți, Galaxy S20 Ultra folosește un software digital la senzorul de 108MP pentru a oferi un zoom de 2x atunci când utilizați modul portret.

PowerShare vă permite să transformați un smartphone Samsung într-un încărcător wireless. Cunoscut sub numele de încărcare inversă fără fir, vă oferă puterea de a partaja baterie și de a încărca cu ușurință un Galaxy Watch sau Galaxy Buds+.

Se pare că Galaxy S21 Ultra va avea un display Super AMOLED Infinity-O LTPO de 6,8 inch cu rezoluție QHD+. Ecranul va avea o luminozitate maximă de până la 1.600 de niți și o rată variabilă de 1Hz – 120Hz. Conform SamMobile, telefonul va fi, de asemenea, compatibil cu S Pen. Nu va veni cu un S Pen în cutie, dar ecranul suportă un stylus Samsung. Se așteaptă să debuteze cu sistemul de operare Android 11 și interfața Samsung One UI 3.1. Smartphone-ul va avea un procesor Exynos 2100 (Snapdragon 875 în SUA și China).

Phantom Black și Phantom Silver vor fi culorile lui S21 Ultra

Se pare că Samsung a echipat Galaxy S21 Ultra cu o cameră principală de a doua generație de 108MP. Aceasta va fi însoțită de o cameră ultra-wide de 12MP, o cameră foto de 10MP cu zoom optic de 3x și o cameră foto de 10MP cu zoom optic de 10x. De asemenea, va include înregistrare dual-video, înregistrare video 4K / 60fps la toate camerele și înregistrare video 8K / 30fps prin camera principală. Se spune că telefonul are și focalizare automată cu laser.

Alte specificații la Galaxy S21 Ultra includ 5G, 4G, Wi-Fi 6E dual-band, GPS, Bluetooth 5.1 și NFC. Mai are un port USB Type-C, difuzoare stereo și cititor de amprente sub afișaj. O baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 25W, încărcare wireless și PowerShare, va furniza curentul electric. Se pare că telefonul va fi disponibil în doar două culori: Phantom Black și Phantom Silver.