Seria Galaxy S22 primește actualizarea din iulie 2023

217
Seria Galaxy S22 primeste actualizarea din iulie 2023
Sursa foto: galaxyclub.nl

Abia a început luna iulie și Samsung a început deja să lanseze actualizarea de securitate din această lună. Seria Galaxy S22 – Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra – este prima care primește actualizarea din iulie 2023. Din ce vedem, gigantul coreean nu aduce modificări majore la dispozitivele sale luna aceasta.

O nouă lună, o nouă actualizare de securitate, ne-am obișnuit cu acest lucru la dispozitivele Samsung eligibile. Acest lucru se întâmplă de 12 ori pe an pe un număr mare de telefoane Samsung Galaxy: nici luna iulie 2023 nu face excepție. Și, ca de multe ori, lansarea va începe deja înainte de a ști exact ce face actualizarea. În așteptarea mai multor detalii, este clar cine primește actualizarea prima dată: seria Galaxy S22.

Actualizarea din iulie 2023 lansată pentru seria Galaxy S22

O actualizare cu o greutate de aproximativ 300MB este acum disponibilă pe Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra. Versiunea de firmware S90xBXXS6CWF6 aduce doar un număr limitat de modificări, potrivit GalaxyClub. „S” din numerotare sugerează că aceasta este o actualizare pură de securitate, care pune la punct doar problemele de securitate apărute de la ultima actualizare.

Și într-adevăr: lista de modificări menționează doar instalarea patch-ului din iulie. După cum am spus, încă nu știm ce face acest patch. Sperăm că vom afla mai multe despre asta mai târziu în această săptămână. Din punct de vedere funcțional și vizual, nimic nu se schimbă cu actualizarea – din câte putem determina rapid.

Europa are cea mai mică țară din lume, Vatican. Are o suprafață de 0,44 km² și 453 de locuitori. Vaticanul este singura țară care nu are închisoare, are doar câteva celule pentru arest preventiv. Cei condamnați ispășesc pedeapsa în închisorile italiene

Actualizarea din iulie este acum disponibilă acum pe Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra în mai multe țări din Europa. Momentan primesc actualizarea doar modelele neblocate în rețelele operatorilor de telefonie mobilă. Doar aveți un telefon din seria Galaxy S22 blocat în rețelele mobile, s-ar putea să mai fie nevoie să mai așteptați puțin.

Mai devreme sau mai târziu, veți primi automat o notificare pe telefon că actualizarea este gata pentru a fi descărcată. Dacă nu doriți să așteptați, puteți verifica imediat disponibilitatea și manual. Faceți acest lucru prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.