Așa arată seria Samsung Galaxy S22 în noua culoare „Bora Purple”

243
Samsung Galaxy S22 Bora Purple
Sursa foto: winfuture.de

Compania Samsung vrea să prezinte smartphone-urile din seria Galaxy S22 în noua variantă de culoare Bora Purple. Culoarea amintește foarte mult de versiunea „BTS” a modelelor anterioare, așa cum putem vedea acum în imaginile în care apare Galaxy S22, dar toate modelele din seria Samsung Galaxy S22 vor apărea în culoarea Bora Purple.

Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra vor fi lansate în curând în noua culoare Bora Purple. Cu aproximativ două săptămâni înainte de lansarea oficială, primele imagini au fost acum făcute publice, arătând cel puțin versiunea de bază a Galaxy S22 în noua culoare.

Seria Samsung Galaxy S22 Bora Purple

Este un violet puternic, care, conform mai multor informații ar trebui folosit sub această formă și pe Galaxy S22+ și modelul de top S22 Ultra. Cu „Bora Purple”, Samsung nu folosește alte culori pentru modulul camerei sau cadrul carcasei, potrivit site-ului german Winfuture. În schimb vopsește dispozitivele „full-color” mov, ca să spunem așa.

Din punct de vedere vizual, totul amintește de versiunile „BTS” ale smartphone-urilor emblematice Samsung, care au fost lansate în ultimii ani. Amintim aici doar pe Galaxy S20+ BTS Edition, 4 și 5G care au fost lansate în culoarea violet. Aceste telefoane în Ediție Specială și limitată au fost fost lansate în cooperare cu grupul muzical de renume mondial BTS.

BTS sau Bangtan Boys este o formație de muzică K-Pop din Coreea formată din șapte băieți. Au debutat pe 13 iunie 2013 cu piesa „No More Dream” din primul lor album, 2 Cool 4 Skool. Stilul lor muzical include o gamă largă de genuri.

Telefoanele din seria Samsung Galaxy S22 Bora Purple sunt identice ca hardware, software și preț cu cele de piață. Deci, Samsung Galaxy S22, de exemplu, are un procesor Exynos și 8GB de memorie RAM și 128 sau 256GB de memorie internă.

Samsung și-a actualizat telefoanele de top din primăvară cu noi variante de culoare în fiecare vară de ani de zile. Scopul este unul care ține efectiv de marketing pentru a crește din nou cifrele de vânzări. Momentan nu știm dacă anul acesta vom vedea culoarea „Bora Purple” pe alte produse Samsung. Ne gândim aici inclusiv la noile smartphone-uri pliabile Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4 și Galaxy Buds 2 Pro.