Cele mai noi fotografii cu Galaxy S22, S22+ și Galaxy S22 Ultra

478
Cele mai noi imagini Galaxy S22 S22+ si S22 Ultra
Sursa Foto: via phonearena.com

Seria Galaxy S22 nu mai este un secret pentru absolut nimeni. Au fost foarte multe scurgeri și informații despre Galaxy S22, S22+ și Galaxy S22 Ultra încât nu știm dacă Samsung mai poate veni cu ceva surprize. Dar, suntem dispuți să le acceptăm cu plăcere.

Cum încă mai este loc pentru noi informații, conform PhoneArena, acestea vin acum de la Evan Blass. Leaker-ul a postat pe Twitter ceea ce poate fi descris drept expunerea vizuală finală a următoarelor lucruri mari ale Samsung. Vorbim de fotografii cu Galaxy S22, S22+ și S22 Ultra în toate culorile, din toate unghiurile și toate laturile. Nicidecum unice sau fără precedent, aceste noi randări ies cu ușurință în evidență din toate imaginile cu seria Galaxy S22. Apar multe detalii, ca să nu mai vorbim autenticitatea de neegalat oferită de unul dintre cei mai de încredere leakeri de tehnologie mobilă din lume.

Aceste imagini ar trebui să fie suficiente pentru a stabili odată pentru totdeauna cele patru culori pentru Galaxy S22. Sigur că întotdeauna frumusețea este în ochiul privitorului. Dar vedem o încântătoare nuanță de verde descris. Bineînțeles, nuanța de roz-auriu are și ea o atracție incontestabilă, iar cu aromele alb-negru care ar putea fi în fruntea listelor de bestseller-uri la nivel mondial. Nu sunt multe altceva de spus despre designul „modelului standard” Galaxy S22 care să vă ia prin surprindere. Totul, de la ecranul plat de 6,06 inch (15,39 cm), la ramele subțiri, spatele din sticlă și triple-camera la spate este acolo.

Samsung Galaxy S22, S22+ și S22 Ultra în imagini incredibile

Samsung Galaxy S22+ seamănă foarte mult cu fratele său mai mic, cel puțin la prima vedere. Cele patru culori sunt absolut identice, ceea ce pare o eroare strategică din partea Samsung. Aceasta nu este o diferențiere dintre un model mai mic, mai ieftin și un telefon mai mare și mai scump.

Telefonul a fost inventat de Antonio Meucci în 1854, dar nu și-a oficializat brevetul din cauza dificultăților financiare. La 11 iunie 2002, Congresul SUA a adoptat rezoluția 269, care recunoaște că adevăratul inventator al telefonului a fost Meucci.

Se așteaptă ca Samsung Galaxy S22 și Galaxy S22+ să aibă aceeași configurație foto spate. Sigur că designul exterior va fi la fel, dar ecranul de 6,55 inch (16,64 centimetri) de pe S22+ poate atrage un public propriu. Da, Galaxy S22 non-plus este „mai compact” conform standardelor din 2022. Dar diferența de preț între cele două modele s-ar putea să nu fie suficient de mică pentru a justifica cumpărarea unui Galaxy S22+.

Este foarte clar că Samsung dorește ca cel mai mare, mai avansat și mai scump model, Samsung Galaxy S22 Ultra, să se vândă ca pâinea caldă. Mai intră aici și nostalgia fanilor Galaxy Note, care primesc acum un S Pen încorporat mai sofisticat decât oricând.

Dacă mai adăugăm la S22 Ultra un ecran de 6,8 inch (17,27 cm), o nuanță de auriu și roșu închis, o cameră de 108MP și o a patra cameră la spate, atunci aproape că nu ne mai uităm cât va costa. Nu uitați că Galaxy S22, S22+ și S22 Ultra vor fi anunțate oficial pe 9 februarie. Precomenzile vor debuta pe 14 februarie cu un debut la vânzare pe tarabe din 25 februarie.