Galaxy S22 cu o cameră selfie in-display și una principală de 200MP

1081
Galaxy S22 cu o camera selfie in display si una principala de 200MP
Sursa Foto: Samsung

Samsung a lansat anul acesta în ianuarie o noul serie emblematică de excepție: Samsung Galaxy S21. A fost și este întoarsă pe toate părțile și nu sunt prea multe de criticat la noua serie Samsung. Dar deja avem primele informații despre seria Samsung Galaxy S22. Cu tehnologie și mai avansată la bord, seria Galaxy S22 va fi un rival acerb pentru seria Apple iPhone 13.

Samsung Galaxy S22 arăta deja ca un smartphone incredibil datorită planificării unei camere foto selfie sub ecran. Dar acum seria S22 pare să fi devenit și mai puternică, cu o altă nouă tehnologie avansată setată pe această serie. După cum a menționat Ice Universe, Samsung va lansa o cameră de 200MP în 2021, care va debuta la începutul anului viitor în Samsung Galaxy S22.

Samsung Galaxy S22 cu specificații fenomenale

Conform T3.com, Universe Ice are o experiență mare în produsele Samsung și este bine informat în acest sens. Universul de Gheață a spus că „Samsung va lansa mulți senzori inovatori ISOCELL în 2021. Camera de 200MP va ajunge în curând”. Fostul angajat Samsung, a spus că gigantul tech va finaliza senzorul ISOCELL de 200MP în al doilea trimestru al anului 2021.

Anul acesta smartphone-ul emblematic Samsung Galaxy S21 Ultra are o cameră de 108MP. Această cameră a debutat prima dată pe Xiaomi Mi Note 10 la sfârșitul anului 2019. Samsung apoi a folosit această cameră în Galaxy S20 Ultra, lansat în 2020. În S21 Ultra această cameră a fost îmbunătățită, iar urmarea pentru Galaxy S22 va fi o cameră de 200 megapixeli. Acest lucru caracterizează modelul recent în privința adoptării camerelor foto performante de către Samsung.

Pixelul este un element component al imaginilor grafice digitale. Cuvântul provine din engleză de la PICture ELements (elemente de imagine). Se prescurtează prin „px”, uneori și cu „p”. Un multiplu des întrebuințat este 1MP = 1 megapixel = 1 milion pixeli.

În privința calendarului de lansare Samsung avansat de Ice Universe, precum și istoricul Samsung în ceea ce privește momentul în care își adoptă propria tehnologie în telefoanele sale, acesta indică primul telefon Samsung care va folosi noua cameră de 200MP ca fiind din seria Samsung Galaxy S22. Această serie urmează să fie lansată la începutul anului 2022.

Un adversar extrem de redutabil pentru seria iPhone 13

Acum, Galaxy S22 va veni după ce Apple iPhone 13 va fi lansat în lume la sfârșitul anului 2021. În mod obișnuit, Apple își anunță smartphone-ul în septembrie și apoi îl lansează în octombrie, în timp ce Samsung a lansat gama S21 anul acesta mai devreme în ianuarie.

Deci noua serie iPhone 13 va avea aproximativ trei luni avans față de Samsung Galaxy S22. Dar, în același timp pot fi și două luni diferență, așa cum a fost anul trecut. Și acest lucru va pune telefoanele Samsung și Apple foarte aproape ca lansare în ochii multor oameni. Și, pur și simplu, cu excepția cazului în care Apple face ceva remarcabil și modernizează masiv camerele sale de 12MP la seria iPhone 13, se pare că acum, senzorul Samsung de 200MP va eclipsa total seria Apple iPhone 13.