Seria Galaxy S22: sfaturi pentru a mări durata de viață a bateriei

2560
Seria Galaxy S22 sfaturi pentru a mari durata de viata a bateriei
Sursa Foto: via SamMobile.com

Noua serie emblematică Samsung Galaxy S22 este deja la vânzare și cererea este copleșitoare, peste așteptările Samsung. Seria Galaxy S22 cuprinde pe Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Șeful seriei, Ultra, vine cu un ecran cu margini curbate și S Pen integrat, spre deosebire de celelalte două modele.

Toate modelele din seria Galaxy S22 folosesc procesorul Snapdragon 8 Gen 1 sau Exynos 2200 în funcție de piață. Toate sosesc cu sistemul de operare Android 12 și interfața Samsung One UI 4.1. Dar sunt și unele diferențe între modele, cum ar fi diagonala ecranului și bateriile. Galaxy S22 are o baterie de 3.700 mAh, Galaxy S22+ o baterie de 4.500 mAh, iar Galaxy S22 Ultra o baterie de 5.000 mAh. Aceste baterii au o durată de viață generoasă, la acest lucru având o contribuție și noile procesoare mai eficiente energetic. Dar, niciodată durata de viață a baterie nu este suficientă, oricât ar dura.

Sfaturi pentru o durată mai bună a bateriei pe seria Galaxy S22

Încă mai avem multe de învățat despre noile bijuterii din seria Galaxy S22. Dar pentru a cunoaște mai bine aceste telefoane trebuie să le butonăm mai mult, cel puțin la început. În acest fel, inevitabil, baterie se va descărca mai repede. Mai jos vă oferim, via PocketLint, câteva sfaturi pentru a gestiona mai bine bateria pe noile modele Galaxy S22.

Aceste sfaturi sunt valabile și în folosirea ulterioară a lui Galaxy S22, S22+ sau Samsung Galaxy S22 Ultra. De asemenea, aceste sfaturi sunt valabile și pentru alte modele de telefoane Samsung Galaxy. Deci, citiți mai jos aceste îndrumări pentru a putea profita la maximum de noua alegere a unui model din seria Galaxy S22.

Pocket-lint este cel mai mare site web de gadgeturi din Marea Britanie. A fost fondat în 2003 și are sediul în Ascot, Berkshire. Oferă știri, recenzii și opinii, galerii foto și videoclipuri din domeniul mobil și tehnologic.

Reduceți luminozitatea afișajului. Luminozitatea afișajului consumă cel mai mult din baterie. Glisați în jos pentru a vedea umbra de notificare și adaptați glisorul de luminozitate după cum vi se potrivește.

Rezoluția comutatorului. Cu cât aveți o rezoluție mai mare, cu atât bateria se descărcă mai repede. Pentru asta mergeți la Setări -> Afișare pentru a găsi și regla rezoluția.

Activați modul întunecat pe dispozitiv. Utilizarea modului întunecat scade puterea de care are nevoie telefonul pentru a ilumina toate cele din fundal. Este în setările afișajului ca primul lucru pe care îl veți vedea.

Dezactivați funcțiile pe care nu le utilizați: Telefoanele Samsung sunt încărcate cu multe funcții și sigur nu le veți folosi pe toate. În multe cazuri, le puteți dezactiva. Aceasta ar putea include tot ceea ce are de-a face cu Bixby; NFC; al doilea slot pentru cartela SIM; toate notificările de vibrație, etc.

Nu uitați să activați Modul de economisire a bateriei!

Verificați ce consumă mai mult bateria. Accesați Setări -> Îngrijirea bateriei și a dispozitivului. Atingeți panoul „Baterie”, care vă va afișa durata estimată de viață rămasă a bateriei. Derulați în jos și puteți vedea care aplicații consumă cel mai mult din baterie. Puteți găsi aici câteva surprize care rulează în fundal, astfel încât să le puteți căuta apoi în setările aplicației pentru a elimina anumite permisiuni sau operațiuni în fundal.

Verificați istoricul de utilizare a bateriei. Pe pagina de utilizare a bateriei detaliată mai sus, puteți trece la „ultimele 7 zile”. Derularea în jos a paginii va dezvălui aplicațiile care au folosit cea mai mare baterie în ultima săptămână. În acest fel puteți identifica vinovații. Unele aplicații vă vor surprinde, altele doar reflectă obiceiurile dvs. de utilizare.

Activați modul de economisire a energiei. Este important! Fie apăsați comanda rapidă în setările rapide, fie accesați Setări -> Îngrijirea bateriei și dispozitivului -> Baterie. Aici puteți activa modul de economisire a energiei, cu câteva opțiuni pentru acțiunile întreprinse pentru a vă economisi bateria. Acesta va limita utilizarea rețelei în fundal, sincronizarea, accesul la locație și va reduce fluiditatea mișcării la 60Hz. Există, de asemenea, opțiuni separate selectate de utilizator pentru a dezactiva afișajul permanent; a limita viteza CPU la 70%; a reduce luminozitatea cu 10%; și a dezactiva conectivitatea 5G.

Timp până la încărcarea completă: Timpul de încărcare este afișat atunci când este conectat la un încărcător. Priviți în partea de jos a ecranului de blocare și în ecranul de stare a bateriei. Când încărcați, va spune și timpul estimat rămas până la încărcarea completă.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.