Galaxy S22 și Galaxy S22+ pentru experiențe foto incredibile zi și noapte

615
Galaxy S22 si Galaxy S22+
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat astăzi seria Galaxy S22. În această serie Samsung Galaxy S22 și Galaxy S22+ sunt două dispozitive emblematice care stimulează creativitatea și exprimarea de sine. Galaxy S22 și S22+ au camere cu procesare inteligentă avansată a imaginii pentru a face fiecare moment epic. Construite cu un design îndrăzneț, conștient de durabilitate, Galaxy S22 și S22+ sunt proiectate să fie atât frumoase, cât și ecologice.

Cele două telefoane sunt concepute pentru a oferi experiențe de cameră de nivel următor, astfel încât oamenii să se poată conecta și să partajeze oriunde s-ar afla. Cu noile funcții revoluționare Nightography ale seriei Galaxy S22 – cum ar fi senzorul cu 23% mai mare decât S21 și S21+ și tehnologia Adaptive Pixel – camera dvs. este concepută pentru a lăsa să pătrundă mai multă lumină, a scoate detalii și a capta culori care să facă conținutul să iasă, chiar și în întuneric.

Ambele modele sunt construite cu o cameră principală puternică de 50MP, obiectiv tele de 10MP și obiectiv ultra-larg de 12MP. Astfel obțineți întotdeauna fotografii de înaltă calitate. Când înregistrați videoclipuri caracteristica Auto Framing detectează și urmărește până la 10 persoane și ajustează automat focalizarea camerei. În acest fel camera va surprinde clar pe toată lumea. Ambele dispozitive sunt alimentate de tehnologia avansată VDIS, care minimizează vibrațiile, pentru a realiza imagini clare chiar și atunci când sunteți în mișcare.

Galaxy S22 și S22+ sunt, de asemenea, echipate cu cea mai recentă tehnologie AI de la Samsung, care vă duce fotografiile la următorul nivel. Este ușor să faci fotografii perfecte în modul Portret cu noua Hartă AI Stereo Depth Map, iar subiecții tăi vor arăta mai bine ca niciodată, chiar și cele mai mici detalii care apar sunt foarte clare datorită unui algoritm AI sofisticat.

Putere și performanță care țin pasul cu viața noastră: Galaxy S22 și Galaxy S22+

Galaxy S22 și S22+ sunt concepute pentru a vă ajuta chiar și în cele mai aglomerate zile. Sunt dotate cu un procesor Exynos 2200 sau Snapdragon 8 Gen 1 în funcție de piață. Acesta alimentează cea mai avansată procesare AI și ML de până acum, oferind performanțe de neegalat pentru toate nevoile dvs. de streaming și productivitate. În plus, analiza comportamentului rețelei eficientizează performanța aplicației dvs. detectând automat aplicația pe care o utilizați și direcționând cea mai mare putere acolo – astfel încât transmiterea în flux, navigarea pe web și navigarea în aplicații nu au fost niciodată mai fluide.

Un procesor fulgerător necesită putere care poate ține pasul. Modelul mai mic are o baterie de 3.700mAh și încărcare rapidă de 25W. S22+ dispune de o baterie de 4.500mAh. Galaxy S22+ oferă, de asemenea, încărcare super-rapidă de 45W, conform Samsung Newsroom.

Transmiterea în flux a unui film sau a emisiunii preferate va arăta și mai bine pe ecranele frumoase de pe S22 și S22+. Ambele dispozitive sunt echipate cu un afișaj Dynamic AMOLED 5 2X, conceput pentru cele mai bune jocuri și vizionare. Indiferent dacă alegeți afișajul premium de 6,1 inch al Galaxy S22 sau cel de 6,6 inch al lui Galaxy S22+, fiecare ecran este construit cu tehnologia inteligentă Vision Booster. Aceasta ajustează automat afișajul la iluminarea din jurul tău și îmbunătățește contrastul de culoare. În plus, luminozitatea afișajului la S22 este de maxim de 1.300 niți, în timp ce S22+ are un vârf de 1.750 niți.

Cu S22 și S22+ puteți rămâne mereu conectat și colaborativ. Prin parteneriatul cu Google, vă puteți bucura de partajarea live cu Google Duo pentru a vedea fotografii în Galerie cu prietenii sau pentru a scrie note de întâlnire cu colegii pe Samsung Notes, chiar și atunci când sunteți separat.

Design la perfecțiune construit pentru a dura cu Galaxy S22 și S22+

Cele două modele au designul iconic al modulului foto de pe seria Galaxy S21, Contour-Cut. Samsung a construit ambele dispozitive cu un afișaj plat distinctiv, completat cu o sticlă luxoasă și un finisaj mat. Acum, carcasa camerei din seria S este proiectată pentru a se potrivi cu culoarea corpului dispozitivului cu un cadru metalic subțire și simetric pentru un aspect perfect. Rezultatul este un design echilibrat, unificat, modern, la modă și elegant. Ambele modele sunt disponibile în Phantom Black, Phantom White, Green și Pink Gold.

Seria Galaxy S22 prezintă cele mai durabile dispozitive mobile Samsung de până acum. S22 și S22+ sunt primele modele din seria S fabricate cu Armor Aluminium. Este cel mai puternic cadru din aluminiu, astfel încât să vă puteți duce telefonul oriunde în liniște. Seria Galaxy S22 are, de asemenea, primele smartphone-uri care prezintă noul Corning Gorilla Glass Victus+. Dispozitivele din seria S22 sunt echipate cu această sticlă rezistentă în față și în spate.

Sistemul de operare Android 12 și interfața One UI 4.1 sunt la bord.

Securitate în care poți avea încredere

Seria Galaxy S22 este securizată de puternica platformă de securitate Knox Vault de la Samsung. Aceasta care include un procesor și o memorie securizate care izolează complet datele sensibile precum parolele, datele biometrice sau cheile Blockchain din sistemul de operare principal al telefonului. Tabloul de bord și indicatorul de confidențialitate al One UI vă permit să vedeți cu ușurință ce aplicații vă accesează datele și camera, astfel încât să puteți decide dacă acordați sau refuza permisiunea fiecărei aplicații. Seria Galaxy S22 introduce, de asemenea, câteva funcții de securitate noi. Este vorba despre micro-arhitectura ARM, care ajută la prevenirea atacurilor cibernetice care vizează sistemul de operare și memoria.

În plus, seria Galaxy S22 vă oferă Samsung Wallet 15 — o experiență perfectă, convenabilă și sigură. Samsung Wallet combină plata digitală, ID-ul, cheile și gestionarea activelor într-un singur instrument. Astfel vă simplifica rutinele, de la afișarea legitimației de student până la compilarea documentelor de călătorie înainte de zbor.

Începând cu 25 februarie 2022 cele două telefoane vor fi disponibile pe scară largă pe toate piețele. Ambele dispozitive vor fi disponibile în următoarele culori și opțiuni de memorie:

  • Galaxy S22/22+: Phantom Black, Phantom White, Verde și Pink Gold în modelele de 128GB și 256GB cu 8GB RAM

Vom reveni zilele următoare cu mai multe detalii despre fiecare model în parte.