Galaxy S22 Ultra cu varianta de bază de doar 8GB de RAM

727
Galaxy S22 Ultra cu varianta de baza de doar 8GB de RAM
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Evenimentul de lansare al seriei Galaxy S22 este la mai bine de o lună, dar știm multe despre telefoanele viitoare. Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra vor aduce o mulțime de upgrade-uri față de predecesorii lor. Dar se pare că dispozitivele, chiar dacă vin cu cele mai noi tehnologii, nu au doar upgrade-uri.

Conform ultimelor informații, via Android Headlines, s-ar putea să existe și un downgrade dezamăgitor. Modelul cel mai puternic, Samsung Galaxy S22 Ultra, ar putea avea doar 8GB de memorie RAM pe varianta de bază. Aceasta este o scădere semnificativă față de cei 12GB de memorie RAM oferiți de de Samsung cu modelul de bază Galaxy S21 Ultra anul trecut.

Dovezile provin dintr-o postare pe un site de referință. Ambele variante Exynos 2200 și Snapdragon 8 Gen 1 ale Galaxy S22 Ultra au apărut recent pe platforma de benchmarking Geekbench având numerele de model SM-S908B și, respectiv, SM-S908U. Printre altele, putem observa că dispozitivele au doar 8GB de RAM. Ice Universe, de încredere în privința informațiilor despre tot ce ține de Samsung, a confirmat acest lucru.

Doar 8GB de RAM pe modelul de bază Galaxy S22 Ultra

Desigur, Samsung va oferi pe Galaxy S22 Ultra cu o cantitate mai mare de memorie RAM. Ne așteptăm ca dispozitivul să vină și în variante de 12GB și 16GB RAM. Dar compania poate enerva mulți fani oferind doar 8GB de RAM pe varianta de bază, deși acest lucru nu poate afecta semnificativ performanța de zi cu zi. Gigantul coreean ar putea căuta să ofere mai multe opțiuni cumpărătorilor, dar nu toată lumea vede această decizie la fel. Sperăm că această retrogradare va fi compensată de un beneficiu monetar.

În ceea ce privește capacitatea de stocare, toate informațiile de până acum sugerează că Samsung Galaxy S22 Ultra se poate lăuda cu până la 1 TB de stocare la bord. Alte opțiuni de memorie internă includ 256GB și 512GB. Totuși, nu există spațiu de stocare extensibil pe acest telefon, la fel cu nu există nici pe Samsung Galaxy S21 Ultra.

Memoria RAM și stocarea sunt locuri în care să vă păstrați datele, dar fac lucruri foarte diferite. Memoria RAM se șterge atunci când telefonul este oprit. Pe de altă parte, stocarea rămâne intactă indiferent de câte ori închideți telefonul.

Acum că Galaxy S21 FE este în sfârșit lansat, toți ochii sunt ațintiți asupra seriei Galaxy S22. Trio-ul emblematic va deveni oficial în prima jumătate a lunii februarie. Dar, așa cum am spus mai devreme, știm deja multe despre viitoarele telefoane datorită unui munte de scurgeri din ultimele luni. Dacă aceste informații sunt adevărate, atunci Samsung va ridica foarte mult ștacheta pentru producătorii de smartphone-uri. Galaxy S22 Ultra, în special, ar putea fi telefonul de neînvins în 2022. Ne așteptăm să auzim mai multe despre noile flagship-uri Samsung în săptămânile următoare.