Galaxy S22 Ultra – cea mai premium experiență din seria S de până acum

393
Galaxy S22 Ultra
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a dezvăluit astăzi seria Galaxy S22. Din această serie face parte și modelul Samsung Galaxy S22 Ultra. Acest model îmbină cele mai bune dintre cele două moșteniri de smartphone-uri, seria Note și seria S. Aduce puterea de neegalat a seriei Note și camerele seriei S pentru a stabili un nou standard pentru smartphone-urile premium. Dispunând de un S Pen încorporat, capabilități avansate de Nightography și video și o durată de viață a bateriei care durează peste o zi, Galaxy S22 Ultra este cel mai puternic dispozitiv Ultra pe care Samsung l-a creat vreodată.

De la capacități creative și productivitate, până la putere și performanță, Galaxy S22 Ultra aduce tot ce vă place la experiența Note, inclusiv S Pen-ul său, în seria S. Galaxy S22 Ultra se alătură noii serii de dispozitive Galaxy S — Galaxy S22 și Galaxy S22+ — oferind fiecare caracteristică a acestor dispozitive plus noi funcții adăugate pentru cele mai bune din seriile S și Note.

Cel mai puternic telefon din seria S de până acum: Galaxy S22 Ultra

Pentru prima dată, S Pen-ul încorporat preferat al utilizatorilor Note vine pe un dispozitiv din seria S. Este cel mai rapid și mai receptiv S Pen creat vreodată de Samsung. Cu o latență mai mică cu 70%, puteți scrie și desena mai natural pe ecranul extins al S22 Ultra. Cu S Pen, S22 Ultra devine mai mult decât un telefon. Acesta îmbrățișează moștenirea Notei în timp ce deschide noi modalități de a fi creativ și de a face lucrurile. Rezultatul este o experiență mobilă, diferită de oricare înainte.

Cu un nou design foto spate integrat perfect și un cadru metalic elegant care creează un efect de oglindă, Galaxy S22 Ultra reprezintă cel mai premium aspect și senzație de la Samsung. Finisajul luxos din sticlă și ceață adaugă o notă elegantă aspectului liniar și plutitor al lui S22 Ultra. Samsung Galaxy S22 Ultra vine în patru opțiuni de culoare inspirate din natură. Acestea sunt Phantom Black, Phantom White, Green și Burgundy Red, conform Samsung Newsroom.

Faceți fotografii și videoclipuri uimitoare, zi sau noapte

Cu Galaxy S22 Ultra, puteți face înregistrări care sunt instantaneu demne de orice postare – în orice condiții de iluminare. Funcțiile avansate de Nightography disponibile pe întreaga familie de dispozitive S22 vă permit să înregistrați videoclipuri clare atât pe camera frontală, cât și pe cea din spate, indiferent dacă înregistrați ziua sau noaptea. S22 Ultra are o camera principală de 108MP, o cameră  ultra-largă de 12MP și două telefoto. Una de 10MP cu zoom optic 10x și una cu zomm optic de 3x. În plus, Super Clear de la S22 Ultra vă ajută să realizați videoclipuri pe timp de noapte mai fluide și mai clare. Între timp, încadrarea automată video surprinde întotdeauna exact pe cine doriți, indiferent dacă este vorba de o persoană sau zece.

Cu capabilități de zoom care vă vor apropia de 100 de ori de acțiune S22 Ultra nu are doar cea mai puternică cameră Samsung, ci și cea mai inteligentă. Dotat cu noi funcții compatibile cu AI, cum ar fi modul Portret, Galaxy S22 Ultra este creat pentru a face fiecare fotografie să arate profesională. Cu capabilitățile robuste ale camerei inteligente ale S22 Ultra, telefonul dvs. face munca grea, astfel încât să capturați întotdeauna fotografii și videoclipuri uimitoare în orice lumină.

La fel ca Galaxy S22 și S22+, Galaxy S22 Ultra oferă acces exclusiv la aplicația Expert RAW. Aceasta include o suită completă de instrumente de editare în cameră, care oferă o experiență asemănătoare DSLR-ului. Aveți posibilitatea de a vă salva fotografii în format RAW de până la 16 biți, puteți prelua mai mult control asupra editărilor dvs. cu mai multe date ale imaginilor dvs. Și, la fel ca un aparat foto DSLR, poți să luminezi sau să întuneci fotografiile cu setările ISO și viteza obturatorului.

Putere și performanță cu Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra este echipat cu un procesor Exynos 2200 sau Snapdragon 8 Gen 1 în funcție de unde locuiți. S22 Ultra face parte din prima serie Galaxy S care este echipată cu cel mai recent procesor de 4 nm, care alimentează cea mai avansată procesare AI și ML. De asemenea, dispune de Wi-Fi 6E, de până la două ori mai rapid decât Wi-Fi 6. Aceasta înseamnă că vă puteți bucura de performanțe de neegalat pentru toate cele mai utilizate aplicații, indiferent dacă jucați sau lucrați. Toată această putere rulează pe bateria puternică a lui Galaxy S22 Ultra. Este o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 45W. Puteți să puteți înregistra mai mult de 50 de minute de videoclip — după o încărcare de 10 minute.

Samsung Galaxy S22 Ultra are un afișaj captivant de 6,8 inch, Dynamic AMOLED 2X. Acesta aduce totul la viață în detalii uimitoare și mai strălucitor ca niciodată, cu o luminozitate maximă de 1.750 niți. În plus, tehnologia Vision Booster permite ecranului de pe S22 Ultra să ajusteze inteligent luminozitatea pe parcursul zilei. Astfel veți obține cea mai bună vizualizare posibilă a conținutului dvs. chiar și în lumina puternică a soarelui.

Sistemul de operare Android 12 este la bord însoțit de interfața Samsung One UI 4.1. Întreaga serie Galaxy S22 va fi susținută de până la patru generații de actualizări ale sistemului de operare Android. Acum milioane de utilizatori Galaxy pot profita de cele mai noi funcții de securitate și productivitate pentru mai mult timp.

Securitate în care poți avea încredere cu S22 Ultra

Seria Galaxy S22 este securizată de puternica platformă de securitate Knox Vault de la Samsung, care include un procesor și memorie securizate care izolează complet datele sensibile precum parolele, datele biometrice sau cheile Blockchain din sistemul de operare principal al telefonului. Seria Galaxy S22 introduce, de asemenea, câteva funcții de securitate noi, inclusiv micro-arhitectura ARM. Aceasta care ajută la prevenirea atacurilor cibernetice care vizează sistemul de operare și memoria.

În plus, seria Galaxy S22 vă oferă Samsung Wallet — o experiență perfectă, convenabilă și sigură pentru a ușura viața zilnică. Samsung Wallet combină plata digitală, ID-ul, cheile și gestionarea activelor într-un singur instrument pentru a vă simplifica rutinele, de la afișarea legitimației de student până la compilarea documentelor de călătorie înainte de zbor.

Începând cu 25 februarie 2022, Galaxy S22 Ultra va fi disponibil pe scară largă la nivel global. Dispozitivul va fi disponibil în următoarele culori și opțiuni de memorie:

  • Galaxy S22 Ultra: Phantom Black, Phantom White, Verde și Burgundy Red în modelele de 128 / 256 / 512GB și 1TB cu 8GB și 12GB de memorie RAM.

Vom reveni în zile următoare cu date mai amănunțite despre Samsung Galaxy S22 Ultra.