Ultimele zvonuri despre Galaxy S22 Ultra sugerează o schimbare de nume

423
Ultimele zvonuri despre Galaxy S22 Ultra sugereaza o schimbare de nume
Sursa Foto: letsgodigital.org

„Le roi este mort! Vive le roi! – Regele a murit, trăiască regele!“ este o cunoscută expresie din Franța, dar și din Anglia. Acum, parafrazând putem spune: Galaxy Note a murit, dar trăiască Galaxy Note! Noile flagship-uri ale Samsung sunt mai aproape ca niciodată. Informațiile despre seria Galaxy S22 și despre Galaxy S22 Ultra sunt tot mai multe în ultimul timp.

Acum au apărut noi detalii despre Galaxy S22 Ultra care vizează o schimbare de nume. Chiar dacă unele zvonuri sunt despre lucruri mici din seria Galaxy S22, acesta este un lucru mare, despre un smartphone mare. Deci, S22 Ultra ar putea să nu fie lansat cu acest nume până la urmă. Conform AndroidPolice, care citează pe @FrontTron, noul S22 Ultra ar putea veni ca Samsung Galaxy S22 Note.

Samsung Galaxy S22 Ultra s-ar putea numi Galaxy S22 Note

Avem o estimare aproximativă cu privire la momentul în care Samsung va lansa seria S22, în frunte cu șeful său S22 Ultra. Până acum am văzut multe lucruri despre design și am auzit și despre componentele hardware din interior. Sunt câteva detalii interesante despre această serie, inclusiv câteva specificații noi și poate chiar o schimbare majoră de branding. Posibil să primim un Galaxy S22 Note în loc de Galaxy S22 Ultra.

Oricât de mare ar părea o astfel de schimbare, nu ar fi neapărat exagerată sau ne la locul ei. Pe parcursul întregului ciclu de informații despre seria Galaxy S22, am observat că modelul S22 Ultra a primit o cantitate suspect de mare de ADN Galaxy Note. Samsung a mers atât de departe încât a păstrat designul Note la S22 Ultra și chiar slotul pentru S Pen.

AndroidPolice este un site web care prezintă știri, recenzii, aplicații, sfaturi și tutoriale legate de Android. A fost fondat în 2009 și are sediul în San Francisco, California, SUA. Android Police are peste 4 milioane de vizitatori lunar.

De asemenea, conform unei recente informații de la AndroidPolice, via Snoopy Tech, am mai aflat și alte lucruri despre hardware. Galaxy S22 și S22+ ar putea veni cu până la 8GB de RAM și 128 / 256GB de stocare. Pe de altă parte, Galaxy S22 Ultra (sau S22 Note) primește 12GB de memorie RAM. Varianta cea mai scumpă a lui S22 Ultra va avea 16GB RAM și 512GB spațiu de stocare, posibil și o variantă de 1TB.

Mai sunt câteva săptămâni până la lansarea seriei Galaxy S22, dar având în vedere cantitatea de zvonuri de pe piață, s-ar putea ca Samsung să nu ne ofere nici o surpriză la lansare.