Samsung Galaxy S23 certificat de agențiile NBTC și BIS

230
Noi certificari de la NBTC si BIS pentru seria Galaxy S23
Sursa foto: via sammobile.com

Conform tuturor informațiilor seria Galaxy S23 va fi lansată la începutul lunii februarie 2023, chiar dacă Samsung nu a confirmat momentan nimic oficial. Cel mai probabil viitoarea serie va avea trei dispozitive: Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra. Până acum toate cele trei telefoane au fost depistate în trecut pe diverse platforme de certificare. Acum Galaxy S23 a făcut o vizită la alte două agenții de certificare. Este vorba despre NBTC din Thailanda și BIS din India, de unde aflăm câteva detalii interesante.

Anterior, s-a speculat că numărul de model al uneia dintre variantele modelului mai mic Samsung Galaxy S23 este SM-S911B/DS. Cu toate acestea, nu a existat nicio confirmare în acest sens, potrivit SamMobile. Ieri, acest model și-a făcut apariția pe site-ul thailandez NBTC pentru certificare. Interesant este că listarea menționează că numele său de marketing este Samsung Galaxy S23, confirmând speculațiile anterioare despre numele și numărul de model.

Samsung Galaxy S23 va avea Wi-Fi 6, UWB și NFC

Alături de NBTC din Thailanda, Samsung Galaxy S23 (SM-S911B/DS) a vizitat și agenția de certificare BIS din India. Certificarea Indian Bureau of Standards – Biroul de standarde din India (BIS) confirmă că Samsung va aduce acest telefon, dar și seria Galaxy S23, în India. Acest lucru era de așteptat. Având în vedere că Galaxy S23 este acum certificat de către diferite autorități, se pare că dezvoltarea telefonului este avansată, iar lansarea gamei Galaxy S23 este pe drumul cel bun.

National Broadcasting and Telecommunications Commission (NBTC). Este o comisie responsabilă de supravegherea industriilor de telecomunicații și de radiodifuziune din Tailanda, în special de reglementare a frecvențelor radio.

Potrivit unor informații anterioare, seria Samsung Galaxy S23 va avea o versiune overclock a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Mai important, telefonul va primi același procesor în toate țările. Așadar, sperăm că, de data aceasta, nu trebuie să vă plângeți că Samsung acordă un tratament special unor țări și oferă altora procesorul Exynos mai puțin capabil.

Știm că Galaxy S23 va primi o baterie de 3.785 mAh cu suport pentru încărcare cu fir de 25W. În același timp, opțiunile sale de conectivitate vor include, printre altele, 5G, Wi-Fi 6, UWB și NFC. Detaliile despre afișaj și camere sunt rare în acest moment. Dar, ne așteptăm ca Samsung să ofere camere mai noi și un ecran mai bun pe Galaxy S23, față de Samsung Galaxy S22.