Galaxy S23 FE primește actualizarea de securitate din ianuarie 2024

212
Galaxy S23 FE
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung continua cu lansarea actualizării de securitate din ianuarie pentru dispozitivele sale compatibile. După modelele mai “vechi” din seria Galaxy S23, noul Galaxy S23 FE de la Samsung primește acum și el actualizarea din ianuarie. Este o adevărată actualizare de securitate, fără alte noutăți – dispozitivul va primi funcții noi mai târziu în această primăvară.

Uneori, durează ceva timp până când actualizările regulate de securitate pentru un nou telefon Samsung încep cu adevărat. Cu toate acestea, Galaxy S23 FE a avut alt statut, a început să primească actualizări de securitate chiar de la lansare. Prima actualizare de securitate a apărut la scurt timp după lansare. Acum, potrivit GalaxyClub, Samsung a început să lanseze a doua actualizare pentru noul telefon.

Noua actualizarea pentru Samsung Galaxy S23 FE are versiunea de firmware S711BXXS2BWL7 și o greutate de puțin peste 242MB. Aproximativ 75 de îmbunătățiri sunt instalate pentru sistemul de operare Android și 5 pentru software-ul propriu al Samsung. Patch-ul remediază, printre altele, punctele slabe ale securității din Samsung My Files și Samsung DeX. De asemenea, sunt rezolvate și problemele apărute la conexiunea Bluetooth și sistemul de notificare.

La fel cum a fost situația cu seria Galaxy S23, actualizarea nu rezolvă erorile prezente în One UI 6.0. Elementele barei de stare, cum ar fi ceasul și alte pictograme, sunt afișate întotdeauna exact în aceeași locație, în timp ce ar trebui să se miște de fiecare dată câțiva pixeli pentru a preveni arderea. Samsung a anunțat recent că va lansa în curând o remediere pentru această eroare – dar nu este încă inclusă în actualizarea din ianuarie pentru Galaxy S23 FE.

Samsung înseamnă în limba coreeană „trei stele”, de aici și trimiterea la Galaxy. “Stelele” înseamnă „veșnic” sau „etern”, precum stelele de pe bolta cerului. Sloganul companiei Samsung este „Inspire the World, Create the Future„.

Samsung Galaxy S23 FE oferă multe dintre cele mai bune caracteristici ale Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra, dar la un preț mai mic. Astfel telefonul S23 FE se conturează a fi un răsfăț pentru cei care nu doresc să cheltuiască prea mulți bani, dar doresc o parte din acea experiență de utilizator de ultimă generație. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy S23 FE vs Galaxy S23+!

Acum puteți instala actualizarea din ianuarie pe Galaxy S23 FE, modelele care nu sunt blocate în rețelele mobile, din Europa. Puteți aștepta notificarea automată sau puteți verifica manual disponibilitatea imediat. Faceți acest lucru mergând la Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.