Galaxy S23 FE: culori inedite și designul la 360°

157
Galaxy S23 FE design
Sursă foto. via Evan Blass

Informațiile și zvonurile despre Samsung Galaxy S23 FE se intensifică pe măsură ce se apropie lansarea. Cel mai probabil în această lună. Acum a apărut designul complet al Galaxy S23 FE. De data aceasta, Evan Blass este cel responsabil că avem o previzualizare la 360° a următorului smartphone Samsung Fan Edition. Noile fotografii confirmă practic fotografiile apărute în ultimele săptămâni.

În iunie, primele imagini cu Galaxy S23 FE au apărut pe web. În timp ce lansarea smartphone-ului era încă un semn de întrebare, tot mai multe confirmări, inclusiv de la Samsung, au apărut despre acest telefon. Acum, o nouă scurgere a venit, via PhonAndroid, pentru a confirma mai multe informații anterioare.

În ceea ce privește designul, este posibil să observați că S23 FE are o asemănare izbitoare cu Galaxy A54. Dispune de o configurație cu trei camere, care probabil include o cameră principală de 50 MP, una ultra-wide de 12 MP și una cu teleobiectiv de 8 MP. Există, de asemenea, un balansoar de volum și un buton de pornire/oprire în partea dreaptă.

Galaxy S23 FE alb, verde mentă, negru și violet

Cunoscutul Evan Blass a publicat o previzualizare la 360 de grade a Galaxy S23 FE. În cele din urmă, nu mai sunt multe de adăugat în comparație cu scurgerile anterioare. Vedem același design, cu marginile curbate și modulul foto cu trei camere în spate. Culoarea prezentată de Evan Blass este neagră, dar smartphone-ul va fi vândut și în alb, verde mentă și violet. În ceea ce ne privește, violetul iese în evidență.

Sursă foto: MySmartPrice

Este pentru prima dată în ultimii ani când Samsung va lansa o versiune Purple Lavender a unui telefon de top. În ultimii ani Samsung a lansat telefoane emblematice de culoare violet-mov și lavandă. Galaxy S23 FE violet este mai presus de toate purpuriu – mai mov decât versiunea „liliac-violet” Galaxy S9, care pare să se apropie cel mai mult de această culoare.

Liliacul este o plantă (arbust) ornamentală originară din Peninsula Balcanică. A fost naturalizat în Europa, Asia și America de Nord. Liliacul este floarea statului New Hampshire deoarece „simbolizează caracterul dur al bărbaților și femeilor” de aici.

Deci, nu ar trebui să avem surprize mari în ceea ce privește designul Galaxy S23 FE în timpul lansării din perioada următoare. Totuși, Samsung nu a comunicat încă nimic oficial în acest sens. Între timp, nu putem decât să vă reamintim câteva date din fișa tehnică apărută și ea, dar care va trebui conformată de Samsung.

Conform diverselor informații, Galaxy S23 FE va avea un ecran Super AMOLED de 6,3 inch (16 cm). Sunt informații și despre o diagonală de 6,4 inch. Ecranul are rezoluție Full HD+ de 2340×1080 pixeli. Cel mai probabil ecranul va avea o rată de refresh de 120 Hz. Telefonul va avea o baterie de 4.500 mAh cu încărcare de 25 W. Un procesor Exynos 2200 va fi pe smartphone-ul Fan Edition 2023 în Europa.