Galaxy S23 FE cu cip Snapdragon 8 Gen 1 va fi lansat în India

214
Samsung galaxy S23 FE
Sursă foto: PhoneArena.com

În această toamnă compania Samsung a lansat telefonul Galaxy S23 FE la nivel global. Smartphone-ul a fost lansat în două versiuni – una alimentată de Exynos 2200 și alta cu cipul Snapdragon 8 Gen 1. Versiunea Snapdragon este în prezent exclusivă pentru SUA, alte regiuni – inclusiv India – primind varianta Exynos

Acest lucru s-ar putea schimba în curând, deoarece modelul cu Snapdragon al Galaxy S23 FE este de așteptat să fie lansat în India în curând. Anterior, Samsung a făcut același lucru cu modelul Galaxy S21 FE. A lansat smartphone-ul în 2022 cu procesor Samsung Exynos 2100 și apoi l-a reîmprospătat cu Snapdragon 888 în iulie 2023. De data aceasta, Samsung reduce perioada de timp de reîmprospătare, va lansa în scurt timp pe Galaxy S23 FE cu procesor Qualcomm în India.

Giantul indian de comerț electronic Flipkart a încărcat o imagine pe site-ul său web cu titlul „Upcoming Launch”. Este aceeași imagine care a fost folosită pentru a tachina lansarea lui Galaxy S23 Fan Edition în India în octombrie. Imaginea – având textul „The New Epic” și „În curând” – nu menționează în mod explicit modelul cu Snapdragon al Galaxy S23 FE, dar deoarece versiunea Exynos este deja disponibilă în India. În mod sigur să spunem că acest teaser este pentru varianta Qualcomm.

Flipkart este o companie indiană de comerț electronic fondată în 2007. A început ca o librărie online și apoi a devenit cel mai important site de comerț electronic din India. În 2018, Walmart a achiziționat 77% din acțiuni Flipkart pentru 16 miliarde USD.

Nu este de mirare lansarea în India a unui variante cu procesor mai puternic. Fiind cea mai mare piață pe care Samsung vinde telefoane, în China vânzările Samsung sunt slabe, gigantul tech sud-coreean este foarte atent la cerințele pieței din India. Nu credem că acestă variantă cu cip Snapdragon 8 Gen 1 va ajunge și pe alte piețe, cum ar fi Europa. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy S23 FE vs Galaxy S23!

Cu excepția diferenței de cip, ambele versiuni Galaxy S23 FE vin cu aceleași specificații, potrivit GSMArena. În acest fel, indiferent de modelul pe care îl cumpărați, veți primi un ecran Dynamic AMOLED cu diagonala de 6,4 inch (16,26 cm), cu rezoluție Full HD+ și rata de actualizare de 120Hz. Telefonul are o baterie de 4.500 mAh cu încărcare de 25W și certificare IP68. Aveți la dispoziție o cameră principală de 50MP, una ultra-wide de 12MP și una cu teleobiectiv de 8MP. Pentru apeluri video și selfie aveți la dispoziție o cameră de 10MP.