Probabil Galaxy S23 Ultra nu va veni cu noua cameră de 200MP

270
Probabil Galaxy S23 Ultra nu va veni cu noua camera de 200MP
Sursa foto: tizenhelp.com

La începutul lunii august, Samsung va lansa smartphone-urile Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 cu funcții avansate. Toți așteaptă următoarele telefoane pliabile, dar asta nu împiedică să apară tot mai multe informații despre Samsung Galaxy S23 Ultra. Smarphone-ul va fi lansat alături de seria Galaxy S23 în luna ianuarie a anului viitor.

Succesorul excelentului Samsung Galaxy S22 Ultra este acum în centrul unui nou zvon care nu este în favoarea utilizatorilor. Cel mai recent senzor de cameră pe care Samsung l-a lansat nu va fi la bordul lui Galaxy S23 Ultra. Erau speranțe ca acest lucru să se întâmple având în vedere că precedentul senzor de 200MP, Samsung ISOCELL HP1, nu a ajuns în niciun smartphone Samsung.

Galaxy S23 Ultra fără camera Samsung de 200MP

Zilele trecute gigantul high-tech sud-coreean a lansat un senzor de camera avansat de 200MP. Samsung ISOCELL HP3 de 200 megapixeli este cel mai avansat senzor de cameră de la companie. Zvonurile anterioare au afirmat că compania ar putea folosi acest senzor în viitorul său smartphone emblematic, Samsung Galaxy S23 Ultra, dar se pare că acest lucru nu se va întâmpla.

Potrivit cunoscutului Ice Universe (@UniverseIce), Samsung Galaxy S23 Ultra nu va fi dotat cu noul senzor ISOCELL HP3 de 200MP. Conform TizenHelp, Ice Universe, pe a cărui cont de Twitter tronează un cap de pisică rusească albastră ca avatar, nu oferă detalii despre camera principală de la spate.

Albastru de Rusia este o rasă apărută în mod natural în Arhangelsk, Rusia. Este o rasă de pisici domestice, de talie medie, cu ochi verzi și blană argintie spre albastru. După al Doilea Război Mondial rasa a devenit populară în toată lumea.

Ice Universe a scris pe Twitter că Samsung nu va echipa pe Galaxy S23 Ultra cu noul ISOCELL HP3 de 200 MP până la urmă. O privire rapidă asupra fișei de specificații a lui HP3 oferă motivul. Noul senzor de 200MP nu este proiectat pentru utilizare emblematică.

În primul rând, este un senzor de 1/1,4 inch. Acest lucru îl face mai mic decât Samsung ISOCELL HM3 (108MP) de 1/1,33 inch aflat pe Samsung Galaxy S22 Ultra. Samsung ISOCELL HP3 de 200 MP are pixeli nativi de 0,56 μm, față de pixelii de 0,8 μm ai lui HM3 și chiar și după 16-în-1 binning pe ISOCELL HP3, senzorul HM3 de 108MP rămâne înainte la 2,4 micrometri, față de 2,24 μm a noului senzor.