Galaxy S23 Ultra Limited Edition cu Galaxy Watch 5 și Wireless Charger Duo incluse

250
Galaxy S23 Ultra Limited Edition
Sursa foto: via wccftech.com

Samsung lansează destul de des telefoane în ediție limitată, iar compania a continuat și a făcut asta încă o dată. Gigantul tehnologic sud-coreean tocmai a lansat un Galaxy S23 Ultra Limited Editon care vine cu o serie de bunătăți în cutie. Momentan această ediție limitată este disponibilă doar în Vietnam.

Din păcate, pachetul Galaxy S23 Ultra Limited Edition nu vine cu nimic unic pentru început, potrivit Wccftech. Pur și simplu obțineți același telefon excelent într-o culoare Phantom Black, în plus există în cutie un Galaxy Watch 5 de 44 mm în Sapphire Blue (numai Bluetooth) și un încărcător Wireless Charger Duo de 15W. Unii ar putea fi dezamăgiți știind faptul că niciun dispozitiv din această gamă nu este unic în ceea ce privește culoarea.

Galaxy S23 Ultra Limited Edition la pachet cu un Galaxy Watch 5

Vestea bună este că prețul pe care trebuie să-l plătiți pentru ediția limitată Galaxy S23 Ultra este atractiv. Dacă doriți să puneți mâna pe acest pachet, acesta vă costă doar 31.990.000 VND (aproximativ 1.363 de dolari). Dacă ar trebui să cumpărați separat fiecare dispozitiv din cele trei ar trebui să cheltuiți 41.130.000 VND (1.753 de dolari).

VND sau dong vietnamez este moneda oficială a Vietnamului din 3 mai 1978. Cuvântul „dong” provine din materialul din care erau făcuți bănuții (bronz). Termenul se referă la monedele de bronz folosite în China feudală și Vietnam.

Pentru cei interesați, aveți timp până pe 31 mai pentru a cumpăra această ediție limitată Galaxy S23 Ultra din Vietnam. Din păcate, nu știm dacă același pachet sau un pachet ușor diferit va veni în alte regiuni mai târziu în acest an.

Acesta este un moment prielnic pentru Samsung să lanseze această ediție Galaxy S23 Ultra Limited Edition. Sunt informații că Samsung ar putea lansa cele mai recente telefoane pliabile în iulie, în loc de august. Așa că acum este cu siguranță un moment ideal pentru companie să retrezească interesul pentru cel mai bun smartphone de pe piață. Telefonul oferă tot ce poate dori cineva în materie de tehnologie mobilă la ora actuală pe piață.