Samsung Galaxy S23 Ultra promovat de Samsung și…. Google!

170
Galaxy S23 Ultra promovat de Google si Samsung
Sursa foto: via phonearena.com

Google și Samsung au lucrat de-a lungul timpului împreună din când în când, iar în ultimul timp tot mai des. Cei doi giganți ai tehnologiei s-au unit acum pentru a promova extraordinarul telefon Samsung Galaxy S23 Ultra.

Acest lucru ar putea părea puțin ciudat, deoarece telefonul Pixel 7 Pro de la Google ar putea fi considerat un rival al dispozitivului Samsung. Pe platformele de socializare precum Reddit, întâlnim adesea utilizatori de Pixel 7 Pro care trec la Galaxy S23 Ultra și invers.

Ambele companii își bagă degetele în plăcintele și delicatesele celeilalte, ca să spunem așa, chiar dacă nu este un remarcă prea tehnică. Procesoarele Google Tensor utilizate în telefoanele Google Pixel sunt procesoare Samsung Exynos modificate și aproximativ jumătate din costul materialelor necesare pentru a construi Pixel 7 Pro este plătit către Samsung.

Galaxy S23 Ultra – un telefon pe care este invidios inclusiv Google

Senzorii de imagine Samsung ISOCELL sunt utilizați pe partea din față și din spate a modelelor Pixel 7 Pro. De asemenea, versiunea telefonului care acceptă mmWave 5G folosește un afișaj Samsung LTPO OLED, potrivit PhoneArena. Samsung a proiectat, de asemenea, banda de bază, transceiver-urile și dispozitivele de urmărire a puterii telefonului pentru benzi sub-6GHz. Deci, Samsung are o mare contribuție la cele mai performante telefoane mobile ale companiei Google.

Google Lens este o tehnologie de recunoaștere a imaginilor dezvoltată de Google. A fost lansată în octombrie 2017. Google Lens identifică obiectul citind coduri de bare, coduri QR, etichete și text și afișează rezultate de căutare relevante.

Dar Google are partea sa de contribuție la telefoanele sale, dar și la cele Samsung. Compania americană dezvoltă sistemul de operare Android și unele dintre aplicațiile care sunt instalate implicit pe Galaxy S23 Ultra. De exemplu: Google Maps, Google Lens, dar și alte aplicații Google.

Acum, pentru a promova pe Samsung Galaxy S23 Ultra, cele două companii au creat spoturi pentru televiziuni în diferite limbi. Unul dintre aceste reclame apare pe canalul YouTube de Android crainicul spune: „Fă mai mult cu noul Samsung Galaxy S23 Ultra”. Urmează comentarii despre senzorul de imagine de 200MP aflat în camera principală din spate. Aici se amintește utilizarea Google Lens pentru a descoperi numele anumitor flori, se menționează capabilitățile de „noapte” în lumină scăzută ale telefonului și se afirmă că puteți găsi „pietre prețioase ascunse” cu Google Maps.

Sloganul „Mai multe în lumea ta” se referă la caracteristicile telefonului menționate mai sus. Dar sfârșitul reclamei sună puțin ciudat, deoarece crainicul spune: „Există mai mult în lumea ta cu Samsung Galaxy S23 și Google”. Totuși, pare puțin ciudat să vedem că Google ajută la promovarea unui dispozitiv concurent.