Seria Galaxy S23 are un zoom mai bun, Camera Assistant actualizată

237
Seria Galaxy S23 Galaxy AI
Sursa foto: via phonearena.com

Seria Galaxy S23 a primit multe îmbunătățiri în materie de software la apariția pe piață, dar și de atunci încoace. Când de părea că fluxul de actualizări a încetinit puțin, acum am aflat că telefoanele emblematice din seria Galaxy S23 continuă să primească actualizări. Mai mult, primesc noi funcții sau sunt îmbunătățite cele existente. Acum Galaxy S23, Galaxy S23+ sau Galaxy S23 Ultra primesc un zoom mai bun prin actualizarea aplicației Camera Assistant.

Cea mai recentă actualizare pentru dispozitivele Galaxy S23 se adresează iubitorilor de fotografie. Acum, cele mai recente îmbunătățiri vin printr-o actualizare Camera Assistant. Utilizatorii telefoanelor din seria Galaxy S23 sunt cei care beneficiază de acestea. Vedeți pe I❤️Samsung cum să utilizați Camera Assistant pe telefoanele Samsung Galaxy!

Camera Assistant actualizată pe seria Galaxy S23

Conform site-ul PhoneArena, cea mai recentă actualizare pentru aplicația Camera Assistant introduce o nouă opțiune de zoom. Aceasta care face ca Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra să fie și mai bune în departamentul foto. Conform jurnalului oficial de modificări, noua versiune a Asistentului pentru Cameră oferă utilizatorilor acces la opțiunea optimizată de zoom 2x în modul Fotografie.

Camera Assistant – Asistentul pentru Cameră aduce multe setări ale camerei, oferindu-vă mult mai mult control atât asupra camerei, cât și asupra fotografiilor făcute. Aplicația este disponibilă numai pe dispozitivele Samsung, deci o puteți descărca doar din Galaxy Store.

Samsung a lansat Camera Assistant cu seria Galaxy S22 în 2022. De atunci Asistentul pentru cameră a ajuns pe seria Galaxy S23, Galaxy S20, Galaxy S21, seria Galaxy Note 20, Galaxy Z Flip 3, Flip 4 și Flip 5, Galaxy Z Fold 2, Fold 3, Fold 4 și Galaxy Z Fold 5.

Dacă dețineți un Galaxy S23/S23+ sau Galaxy S23 Ultra, veți găsi o nouă comutare de zoom 2x în aplicația Cameră. Asigurați-vă că activați mai întâi funcția Optical Quality Crop Zoom în aplicația Camera Assistant. O altă cerință pentru a beneficia de noile funcții ale camerei este să aveți instalată corecția de securitate din august 2023 pe telefonul dvs. din seria Galaxy S23.

Opțiunea optimizată de zoom 2x ar trebui să ofere aceeași calitate ca un obiectiv cu zoom optic nativ. Este o caracteristică destul de diferită a camerei față de opțiunile de zoom 30x sau 100x. Acestea sunt deja disponibile pe Galaxy S23, Galaxy S23+ și, respectiv, Galaxy S23 Ultra, care nu sunt optimizate.