Seria Galaxy S24 primește patch-ul de securitate din iunie 2024

92
Seria galaxy S24
Sursă foto: AndroidPolice

Cam târziu și în această lună, Samsung a început să lanseze cel mai recent patch de securitate. Actualizarea din iunie 2024 este acum disponibilă pentru seria Galaxy S24 pentru utilizatorii din SUA și Coreea de Sud. Noul firmware conține doar corecția de securitate din această lună și nu aduce nicio altă modificare majoră.

Samsung este de obicei primul producător de dispozitive din ecosistemul Android care lansează cel mai recent patch de securitate lunar la începutul fiecărei luni. De obicei Samsung lansează cel mai recent patch de securitate pentru dispozitivele sale emblematice la sfârșitul lunii anterioare sau începutul lunii. Dar nu a fost cazul cu actualizarea de securitate din iunie 2024, Samsung ajungând să-l lanseze doar acum.

Actualizarea, cu o mărime de 444MB, a fost lansată cu versiunea de firmware S92xUSQS2AXE4, potrivit AndroidPolice. Potrivit mențiunilor din jurnalul de modificări, actualizarea pare să conțină doar cea mai recentă corecție de securitate și remedieri de erori. Actualizare va fi extinsă în scurt tip la nivel global.

Au fost informații că Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra vor primi îmbunătățiri la camere cu o actualizare din iunie. Din păcate această actualizare nu include îmbunătățiri specifice camerei. Probabil mai târziu în această lună sau luna viitoare alături de One UI 6.1.1 după lansarea viitoarelor pliabile.

Zvonurile sugerează că următoarea lansare One UI ar putea aduce AI video și o funcție asemănătoare Video Boost. Samsung a confirmat deja că One UI 6.1.1 va aduce înapoi sertarul vertical de aplicații și va introduce o nouă modalitate de a verifica data și ora.

Video Boost este o funcție de post-procesare pentru a îmbunătăți iluminarea, culorile, detaliile și stabilitatea videoclipurilor înregistrate. Video Boost funcționează pentru videoclipuri cu o durată de până la zece minute.

Cu actualizarea de securitate din iunie 2024 Samsung remediază 22 de probleme din galaxie, dintre care una este etichetată „critică”. Acest lucru afectează doar telefoanele, unele dintre ele, care rulează Android 12 sau 13. Google se ocupă de rezolvarea a 37 de vulnerabilități și expuneri comune – CVE. Nimic din toate acestea nu sunt considerate drept critice.

Puteți verifica dacă cel mai recent patch de securitate lunar este activ pentru oricare din telefoanele din seria Galaxy S24 din Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Deocamdată, firmware-ul este disponibil doar în SUA și Coreea de Sud, dar disponibilitatea sa ar trebui să se extindă în curând și pe alte piețe.